Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.
Figyelt kérdés
A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...
1kép:
2kép:
Köszi a válaszokat előre is !:D
2010. dec. 14. 18:52
141/214 anonim válasza:
A régi magyar szinkronok verhetetlenek.
142/214 anonim válasza:
Én nem olvasok általában olyat, ami teljesen kitalált. Vagy valami Rejtőhöz hasonló stílust, vagy történelmit, de hiteleset...
143/214 anonim válasza:
A Houset azért nem bírom mert 1x elkövettem azt a hibát h leültem egy orvossal megnézni pár részt :D Csomó minden hülyeség van benne azóta nem is nézem :D
144/214 anonim válasza:
Én pont azt szeretem legjobban könyvben, ami kitalált :) Fantasy, vagy sci-fi, azokban lehet jól szabadjára ereszteni a fantáziát. csak az a baj h azokból nagyon kevés a jó, ami nem olyan tucatkönyv :(
145/214 anonim válasza:
A House-ban tényleg vannak néha olyan dolgok, amik nem igazak, de azért az alapja általában nem hülyeség. Szóval létezik corpus callosum, léteznek azok a betegségek, csakhát nyilván nem így kezelnek, meg nem így viselkednek :D
146/214 anonim válasza:
Ami a sci-fi-t illeti, abban a régi klasszikusok jók.
Pl. a szovjetek ott erősek voltak. Régi MetaGalaktikákat olvastam....Asimov, Lem, stb azokat kedvelem...
147/214 anonim válasza:
A House-t nem oktatófilmnek terevezték xD.
Ott HOUSE karaktere "adja el" az egészet. és a karakter tetszik...
148/214 anonim válasza:
Nameg Hugh Laurie milyen jól néz már ki :D
Régen a Bit of Fry and Laurie is milyen jó volt. Meg van egy sajátos humora is. House álompasi :D
149/214 anonim válasza:
Na de mára elég volt belőlem. Jó éjszakát mindenkinek, köszi a beszélgetést és a könyvklubot :)
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!