Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.
A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...
1kép:
2kép:
Köszi a válaszokat előre is !:D
Akár én mondtam volna, és még a százalékunk is egyezik :):)
Én is mindig az eszes férfiakat imádtam. Meg akinek jó a humora. Kaptam olyan smseket, hogy szétszakadtam a röhögéstől :D Na az ilyen faszik a jók :D
Tipikus (nemtőrőőődöm alfaj)
Gyíkok törzse
Idióták osztálya.
Hihetetlen ez a "mai divatos"otromba és (azt sugárzom hogy meleg vagyok)tipus vagy,sajnos a mai világban egyre több ilyen semmirekellő ostoba TUCAT EMBER található
Akinek bejössz az egy szipus kurvä gratulálok
18/L
Sajnálom,csak nap mint nap ezt látom és a tucatembereknél nincs roszabb..kicsit húzd meg magad,legyen egyniséged
18/L
Meddig tartott még így kigyúrtad magad?És az "új képek"-nél a 2.-ik képen hol vagy?
Mondjuk a fülbevalót tényleg hanyagolhatnád vagy csak az 1-ik füledben hordhatnád.A külsődön sokat dob h így kivagy gyúrva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!