Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.
Figyelt kérdés
A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...
1kép:
2kép:
Köszi a válaszokat előre is !:D
2010. dec. 14. 18:52
181/214 anonim válasza:
Olyan a fejed, mint gyurcsány ferinek :DDDD
182/214 A kérdező kommentje:
ne viccelj már ... az beba**na:D
2010. dec. 19. 19:22
183/214 anonim válasza:
:'D
Megértem, ha nem lennél rá büszke :D
184/214 A kérdező kommentje:
Azonnal készíteném a kötelet :DDD
2010. dec. 19. 19:23
185/214 anonim válasza:
Én nő vagyok, ennél a kérdésnél már törzsvendég :D
186/214 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani :P:D
2010. dec. 19. 19:24
187/214 anonim válasza:
Nekem csak annyit árulj el hogy hogy tudsz ilyen nyugis maradni hogyha valami szerencsétlen nyomorék leugat téged. :) Nem olvastam végig az összes hozzászólást de láttam egy két nagyon negatív hozzászólást. Te meg tök nyugisan vigyorgó jelekkel válaszolsz. Szóval hogy bírod ki hogy nem húzod fel magad és nem küldöd el az ilyeneket az anyjukba? :)
188/214 A kérdező kommentje:
mostha elküldeném mit érnék el vele ?? ugyanúgy folytatná:DD annyira hidegen hagy , poénnak fogom fel mindet :D de ez csak 1 netes "anonym" viselkedés, élőbe megint más vagyok... ( erre nem arra célzok h agresszív vagy hasonló ) :DD
2010. dec. 19. 19:36
189/214 A kérdező kommentje:
Mondjuk a másik dolog az h élőbe sose kapok ilyen "kommenteket" :D
2010. dec. 19. 19:37
190/214 anonim válasza:
Ezért van ennyi válasza.:-)) Mert nem csak jól néz ki(ha kiveszi a fülbevalót) hanem esze is van.És azt hiszem ez fontosabb,mert a szépség múlandó,az ész meg bővülő (:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!