Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.
Figyelt kérdés
A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...
1kép:
2kép:
Köszi a válaszokat előre is !:D
2010. dec. 14. 18:52
202/214 A kérdező kommentje:
tőlem kérded? :d miaz a yummy:d
2010. dec. 19. 22:32
203/214 anonim válasza:
ahamm;D
yummmy=jámmmíí vagy vmi ilyesni xxd
204/214 anonim válasza:
Mikor dől meg a rekord?
Addig gyúrunk vazzeg?
205/214 anonim válasza:
Hooppp a hasadat kicsit nagyon behúztad..ki ne tolja a gerinced:D
Nem mondok semmit,mert nem tudok és nem is akarok,mert a lányokat szeretem,remélem megérted:DD
206/214 A kérdező kommentje:
Hátja nem lenne rosz addig gyúrni :DD | Sörhas miatt van behúzva :DDD
MSN: viktor12@citromail.hu akit érdekel...
simán megadom , úgyis van már annyi ismerős , hogy feléről nem tudom ki-kicsoda :D
2010. dec. 20. 17:49
207/214 anonim válasza:
Tipikus diszkós gyökér aki a hozzá hasonló agyi szintü lányoknak jön csak be :)
208/214 A kérdező kommentje:
Jólvan fater , köszi a választ :D
2010. dec. 20. 18:36
209/214 A kérdező kommentje:
Ha már eddig eljutottunk akkor 200válasz nem lenne rosz :DDD legyen valami cél :D
2010. dec. 20. 19:15
210/214 anonim válasza:
Tiszta Mark Zuckerberg :D:D lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!