Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.
A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...
1kép:
2kép:
Köszi a válaszokat előre is !:D
Amikor én érettségiztem akkor Rejtő tétel volt. Csak ugye nem sokan emelt szintűznek magyarból a középszintűben pedig nem volt benne :(
Bezzeg az a sok izé, amit irodalmi remekműveknek neveznek meg ott vannak. Hát nem csodálom, hogy ki nem állják az olvasást a gyerekek. Pedig milyen isteni dolog.
A Jurassic Park könyvet is ha valaki elolvassa kiröhögi a filmet. Harry Potterrel ugyanígy. Csodálatos dolog az olvasás, feltéve, ha olyat olvas az ember amit élvez. Én a krimit is imádom. James Jones, csodálatos :)
Életem első könyve a Lassie hazatér volt, azon még sírtam is, kislány koromban :)
Igen, és már a téma is "elment kicsit", de nem baj, legalább tudod, hogy csajozáshoz mit kell elolvasni, honnan érdemes a stílust "meríteni"....
Van már feladva "háziolvasmány", film. Jó nem?????
Én visszanézek :)
Most is itt vagyok még, de nem sokáig, tanulnom kellene, de nem vitt még rá a lélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!