Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.

Figyelt kérdés

A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...

1kép:

[link]

2kép:

[link]

Köszi a válaszokat előre is !:D

2010. dec. 14. 18:52
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/214 anonim ***** válasza:
A tiédet kérdezem már fél órája :)
2010. dec. 14. 21:56
 92/214 anonim ***** válasza:

Köszönöm az összehasonlítást Rejtővel. Ilyen kedvesen régen sértettek meg.

Most olvastam úra a Piszkos Fred a kapitányt...

Érdemes lehet olvasni ilyesmit, mert úgytűnik sikert arat ez a fajta fanyar humor, és a jellegzetes fordított logika.

Azért köszönöm. Igazán kedves... :-)

2010. dec. 14. 21:58
 93/214 A kérdező kommentje:
ENYÉM???:D Am jaa visszaolvasva csúnyán leesett ez a Helmetes "osztás" :DD nagy " forma " :DDD
2010. dec. 14. 21:58
 94/214 anonim ***** válasza:

Na most kezdi elveszíteni az a fonalat, aki nem olvas Rejtőt :) Én is imádom a Piszkos Fred a kapitányt. Abban van az, amikor Fülig Jimmy meséli, hogy kitiltották egyes országokból, mint pl. Amerika?

Nameg egy másik kötetében Troppauer Hümér :D Áhh imádom :D

2010. dec. 14. 22:00
 95/214 anonim ***** válasza:
Igen a tiéd kérdező, mivel a válaszaidnál nem látszanak a százalékaid, mert te vagy a kérdező :) És így nem tudlak máshol beazonosítani, ezért kérdezem tőled, hogy hány százalékon állsz :D
 96/214 anonim ***** válasza:
Egyébként én nyeretem a válsággal, tíz kilótól szabadultam meg. Utólértem a modern trendet. Nehéz erőfeszítés volt leküzdenem magam odáig... :-)
 97/214 A kérdező kommentje:
Rejtő könyv itthon megvan majdnem mind , faterom ajánlotta még annak idején , de valahogy kimaradt az életemből , pedig ottvannak a polcon , hogy már beleszóljak énis :DDD
2010. dec. 14. 22:02
 98/214 anonim ***** válasza:

Akkor kezd el olvasni, nem bánod meg :) Kezd a 14 karátos autóval :)

Abban úgyis benne van Vanek úr, akit 12 szobában helyeznek el :DDDDD

2010. dec. 14. 22:02
 99/214 anonim ***** válasza:
Fülig Jimmyt egyes szigetek látogatásától eltiltották, mint Anglia, és Dél-Amerika. Ezeket nem látogathatja. Sajnos vitába keveredett egy hajoskapitánnyal, aki a fél szemére megvakult, de a bordatörésben nem vétkes, a hajófenékbe nem ezért gurult le. Egy rendes hajón zárva vannak a nyílások... :-)
2010. dec. 14. 22:04
 100/214 A kérdező kommentje:
Valamelyikbe még annó beleolvastam ,az úgy kezdődőtt , hogy valami boltost akartak kirabolni késsel vagy nemtudom és végül a boltos " szivatott " , de ez már jópár éve volt , nagyon nem tiszta az emlékezet :DD
2010. dec. 14. 22:05
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!