Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.

Figyelt kérdés

A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...

1kép:

[link]

2kép:

[link]

Köszi a válaszokat előre is !:D

2010. dec. 14. 18:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/214 anonim ***** válasza:
100%
Helmet burkoltan dicséri az alakodat és szidja a nyurgákat.
2010. dec. 14. 20:28
 62/214 anonim ***** válasza:

Helmet azért haragszik, mert sokan nem szeretik az izmos férfiakat , hanem ezeket a vasalthajú díszeket, akik elsírják magukat, ha egyszer elesnek. Szóval gondolom tudod kikre gondolok, vékonyak, edzetlenek, nem sportosak, a menő 16 évesek ezeket szeretik.

Na majd ha felnőnek megtudják milyen az igazi férfi :)

2010. dec. 14. 20:29
 63/214 A kérdező kommentje:
Jaa értemm :D:D köszi szépen , várom Helmet válaszát h mi a saját véleménye erről bővebben :D
2010. dec. 14. 20:32
 64/214 anonim ***** válasza:
Mármint a külsődről? :D
2010. dec. 14. 20:33
 65/214 A kérdező kommentje:
Nem éppen , de arról is írhat , gondolok arra amit próbált kifejteni csak nem értettem ---> alakitsa át jobban érthetővé érted:D
2010. dec. 14. 20:35
 66/214 anonim ***** válasza:

Ja, még mindig nem érted? :D

Helmet egészséges, sportos férfi, és biztos vagyok benne, hogy neki fontos a testi lelki egészség, ezért veszi a szívére, hogy egyes nőknek nem tetszik.

Egyébként igaza van, nekem is többet kellene pl. mozognom, ma is 1,5 órát edzettem és izomláz van a karomban. A gyúrós srác is rendszeresen megmosolyog :D

2010. dec. 14. 20:38
 67/214 A kérdező kommentje:
Persze vágom , de nem láthatsz a fejébe , hogy konkrétan mégis mire gondol , ez csak a burkolt változat.. :DD de jóó . ne bonyolítsuk túl :D am észrevettem , h főként fiúk írtak kommentet XD
2010. dec. 14. 20:44
 68/214 anonim ***** válasza:

Hát (így nem kezdünk mondatot) szóval ennyire nehezen vagyok érthető?

Nekem nincsen hasam, de főznék pörköltet, csak nem adnék a cicának, csak ha én már jól laktam. A labdát is elrúgnám a kutyusnak, csak én el is tudnék szaladni érte.

Az, hogy nem minden nőnek tetszem, az természetes. Nem is lehetséges mindenkinek tetszeni.

A felének pedig eleve nem is próbálok. Szóval szerintem inkább egy kis sportos forma, mint ezek a nyüzüge szúnyogcsődörök....

2010. dec. 14. 21:07
 69/214 anonim ***** válasza:

Én tudom hogy nézel ki :)

És abszolút egyetértek, hogy a sport szükséges, egészséges,.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy neked próbálkoznod kellene ahhoz, hogy a nők imádjanak :)

Már kérdést is írtak, hogy szeretnének téged megismerni, mert beindítják őket a válaszaid :) Próbálkozás nélkül is nyerő vagy náluk :):)

Azt viszont megjegyzem, hogy a cicának illik még azelőtt adni, mielőtt jóllaknál :)

2010. dec. 14. 21:10
 70/214 anonim ***** válasza:

Gondolom nők válaszát várod, de talán az ez a vélemény is segíthet. Férfiként ha az utcán meglátnálak nem lennél szimpatikus. Össze kellene magamat szednem, ahhoz ,hogy szóbaálljak veled és komolyan vegyelek. Ennyit a kűlsőről.

Viszont a válaszaid nagyon tetszenek!

Ezt pedig bemásoltam az idézetgyűjteményembe:

"Semmi értelme " anyázni " nem jöhetek be mindenkinek :D

Köszi am mindenkinek a választ , még a kevésbé értelmesek is jók részben:D"

2010. dec. 14. 21:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!