Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.
A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...
1kép:
2kép:
Köszi a válaszokat előre is !:D
Helmet azért haragszik, mert sokan nem szeretik az izmos férfiakat , hanem ezeket a vasalthajú díszeket, akik elsírják magukat, ha egyszer elesnek. Szóval gondolom tudod kikre gondolok, vékonyak, edzetlenek, nem sportosak, a menő 16 évesek ezeket szeretik.
Na majd ha felnőnek megtudják milyen az igazi férfi :)
Ja, még mindig nem érted? :D
Helmet egészséges, sportos férfi, és biztos vagyok benne, hogy neki fontos a testi lelki egészség, ezért veszi a szívére, hogy egyes nőknek nem tetszik.
Egyébként igaza van, nekem is többet kellene pl. mozognom, ma is 1,5 órát edzettem és izomláz van a karomban. A gyúrós srác is rendszeresen megmosolyog :D
Hát (így nem kezdünk mondatot) szóval ennyire nehezen vagyok érthető?
Nekem nincsen hasam, de főznék pörköltet, csak nem adnék a cicának, csak ha én már jól laktam. A labdát is elrúgnám a kutyusnak, csak én el is tudnék szaladni érte.
Az, hogy nem minden nőnek tetszem, az természetes. Nem is lehetséges mindenkinek tetszeni.
A felének pedig eleve nem is próbálok. Szóval szerintem inkább egy kis sportos forma, mint ezek a nyüzüge szúnyogcsődörök....
Én tudom hogy nézel ki :)
És abszolút egyetértek, hogy a sport szükséges, egészséges,.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy neked próbálkoznod kellene ahhoz, hogy a nők imádjanak :)
Már kérdést is írtak, hogy szeretnének téged megismerni, mert beindítják őket a válaszaid :) Próbálkozás nélkül is nyerő vagy náluk :):)
Azt viszont megjegyzem, hogy a cicának illik még azelőtt adni, mielőtt jóllaknál :)
Gondolom nők válaszát várod, de talán az ez a vélemény is segíthet. Férfiként ha az utcán meglátnálak nem lennél szimpatikus. Össze kellene magamat szednem, ahhoz ,hogy szóbaálljak veled és komolyan vegyelek. Ennyit a kűlsőről.
Viszont a válaszaid nagyon tetszenek!
Ezt pedig bemásoltam az idézetgyűjteményembe:
"Semmi értelme " anyázni " nem jöhetek be mindenkinek :D
Köszi am mindenkinek a választ , még a kevésbé értelmesek is jók részben:D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!