Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.

Figyelt kérdés

A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...

1kép:

[link]

2kép:

[link]

Köszi a válaszokat előre is !:D

2010. dec. 14. 18:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/214 anonim ***** válasza:
Mégis milyen legyen a haja, mert ha azt mondod neki hogy nem jó, attól még nem tudja, hogy milyen legyen.
2010. dec. 14. 19:32
 42/214 anonim ***** válasza:

Nem tetszel. És nem azért mert rocker vagyok,nem vagyok én semmi,csak egy egyszerű lány. Ami nem tetszik: pózerkedés,tetkó,stílus,arc,fülbevaló,haj. A tested jó, de mivel a személyiséged nem ismerem,ezért nem bejövős...bocsi

18/L

2010. dec. 14. 19:39
 43/214 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, nekem nem tetszenek a kigyúrtak, nameg te fiatal is vagy, de ami a leginkább taszítana az az ékszer, amit a füledben viselsz. Férfi legyél ne ... na mindegy, remélem azért nem bántottalak meg. Egyébként semmi gáz nincs rajtad, de a nadrágot felhúzhatnád, mert az alsó gatya látványa a nadrág mellett, szerintem nem esztétikus :)
2010. dec. 14. 19:49
 44/214 anonim ***** válasza:
100%

Ja és az egy tetoválás?

Na az megint borzasztó. Elveszi a férfias kisugárzás varázsát. Akinek fülbevalója és tetoválása van, az szerintem röhejesen fest öltönyben, holott egy öltönyös férfi a világon a legszebb látvány.

Nem akarok már ennyi sok rosszat mondani, esküszöm nem bántás, csak annyira szúrják a szemem ezek a tetkók meg piercingek, elkomolytalanítják az embert, de nagyon. Remélem azért nem sértődtél meg, nem ez volt a célom :)

21/N

2010. dec. 14. 19:52
 45/214 A kérdező kommentje:
Dehogy sértettél , jöhetnek még válaszok :D amúgy tényleg valami haj stílust akkor mondhatnátok , hogy mi állna jól???:D köszi a válaszokat :D
2010. dec. 14. 19:59
 46/214 A kérdező kommentje:
Nem ezen múlik a férfiasság ... :D
2010. dec. 14. 20:00
 47/214 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a hajadnak nincs baja, de ha rám hallgatsz oldalt ne nyírd ilyen rövidre és úgy nem lesz középen sörény, hanem egyenletes lesz. Megmutatom az álompasit, annak jó a haja :)

[link]

2010. dec. 14. 20:00
 48/214 anonim ***** válasza:
87%

Igazuk van...

Ne szomorkodjál, hogy ilyen egészséges alkatod van. Még fiatal vagy, még tönkreteheted magad, és akkor lehetsz olya, mint egy meztelencsiga. Nem szabad feladni. Csak semmi sport, semmi kaja, csak alkohol, kábítószer, és egyéb f@szverés. Hamar kialakul a golyóstoll testalkat. Addig se keseregjél.... :-))))))))))

2010. dec. 14. 20:01
 49/214 anonim ***** válasza:
Persze, biológiailag nyilván férfi maradsz, de azért biológiai és nők előtti férfiasság között van különbség :D A nők szemében fontosak ezek az apróságok. Egyszer vedd ki azt a koloncot a füledből, vegyél fel egy sima nem szövet de nem is farmer nadrágot, hozzá egy elegáns inget, ez így nem öltöny, hanem férfias ruha, meglátod mennyire fognak imádni a nők, bomlani fognak utánad :)
2010. dec. 14. 20:02
 50/214 anonim ***** válasza:
És ebben biztos vagyok, mert az ilyenek után mi is megfordulunk, csak ritkán botlunk bele :):)
2010. dec. 14. 20:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!