Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.
A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...
1kép:
2kép:
Köszi a válaszokat előre is !:D
Nem tetszel. És nem azért mert rocker vagyok,nem vagyok én semmi,csak egy egyszerű lány. Ami nem tetszik: pózerkedés,tetkó,stílus,arc,fülbevaló,haj. A tested jó, de mivel a személyiséged nem ismerem,ezért nem bejövős...bocsi
18/L
Ja és az egy tetoválás?
Na az megint borzasztó. Elveszi a férfias kisugárzás varázsát. Akinek fülbevalója és tetoválása van, az szerintem röhejesen fest öltönyben, holott egy öltönyös férfi a világon a legszebb látvány.
Nem akarok már ennyi sok rosszat mondani, esküszöm nem bántás, csak annyira szúrják a szemem ezek a tetkók meg piercingek, elkomolytalanítják az embert, de nagyon. Remélem azért nem sértődtél meg, nem ez volt a célom :)
21/N
Szerintem a hajadnak nincs baja, de ha rám hallgatsz oldalt ne nyírd ilyen rövidre és úgy nem lesz középen sörény, hanem egyenletes lesz. Megmutatom az álompasit, annak jó a haja :)
Igazuk van...
Ne szomorkodjál, hogy ilyen egészséges alkatod van. Még fiatal vagy, még tönkreteheted magad, és akkor lehetsz olya, mint egy meztelencsiga. Nem szabad feladni. Csak semmi sport, semmi kaja, csak alkohol, kábítószer, és egyéb f@szverés. Hamar kialakul a golyóstoll testalkat. Addig se keseregjél.... :-))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!