Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy nézek ki? Képpel.
Figyelt kérdés
A nagy unalmamban tettem fel ezt a kérdést , kiváncsi vagyok a véleményekre , írhattok bármit , kor stb...
1kép:
2kép:
Köszi a válaszokat előre is !:D
2010. dec. 14. 18:52
32/214 anonim válasza:
Szimpatikus vagy,megkockáztatom a jóképűt.
A hajad így homlokbahúzva nem az igazi, szép a szemed, görögös az orrod, kissé szexorientált szád.A fülbevalót nem szeretem--lányos.Az izmaidra még ráfér az edzés.A testtartásod katasztófális--magábazuhant giliszta.
A tetkót nem szeretem--természeti népeknek való.
Elvárás:egyenes tartás,mosoly.
Egy 47 éves nő.(:)
33/214 A kérdező kommentje:
Egyéne válogatja , hogy kinek jön be , szórakozóhelyeken nyerő , de 1 rockerekkel teli kocsmában/helyen , nem egészen :DDD
2010. dec. 14. 19:15
34/214 A kérdező kommentje:
Testtartásom a kép kedvéért lett olyan amilyen ... :) Alapból normális (mondom én) , Köszönöm az érett NŐ válaszát :D :)
2010. dec. 14. 19:17
35/214 anonim válasza:
Ne pózolj a tükörben effekttel,vedd ki azt a követ a füledből és tökéletes.18/L
36/214 A kérdező kommentje:
Ilyeneket még várok !:D köszi szépen
2010. dec. 14. 19:27
37/214 Funktasztikus válasza:
mázlista legalább a kérdezö;)nos ha egy olyan testtartásu és alkatu embert raknánk ide fel mint a VV böl alekosz hááát..:D
38/214 A kérdező kommentje:
Nem szoktam nézni a VV-t kifejted nekem , mire gondolsz itt ?:P
2010. dec. 14. 19:28
39/214 anonim válasza:
Testre jó arcra jó a tetkód király :D A hajad olyan semmilyen azzal azért lehetne vmi kezdeni :P + mosolyoghatnál :P
de én fiú vok szal inkább a csajok véleményét figyeld :P
40/214 A kérdező kommentje:
Ez az arc kifejezés most így sikerült :D:D kösz azért :)
2010. dec. 14. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!