Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/fiúk, írnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk, írnátok olyan szövegeket, amivel felszedtek titeket, odamentek hozzátok és nem zavartad el/ amiről azt gondoljátok, hogy jó?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:

Rendszeren belül persze nem h nem lehet, de ha egy pontot küldesz a "rendszerben" akkor a válaszban már lehet.

Mindegy. Nem volt fotó, vicc volt. Lehetett volna, de nem volt.

2010. dec. 6. 00:25
 72/78 anonim ***** válasza:
Amúgy mondom ami a rendszerben van címem azt nem használom,hanem csak azt amit leírtam, szóval ha van közölni valód arra írj :)
2010. dec. 6. 00:26
 73/78 anonim ***** válasza:
Akkor sem lenne semmi, ha lett volna. Láttam volna nőt képen. De (hiszed, vagy nem) én már élőben is láttam...
2010. dec. 6. 00:26
 74/78 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy, hogy így várod a levelemet, de már késő van nagyon. Le kell feküdnöm. Majd holnap lehet hogy írok. Még meggondolom. :-)
2010. dec. 6. 00:28
 75/78 anonim ***** válasza:

Abszolút elhiszem :)

Sőt, az lepne meg, ha még nem láttál volna.

2010. dec. 6. 00:29
 76/78 anonim ***** válasza:
Nem, én épp H2O-t nézek, de épp olyan rész van, amit már láttam, szóval most unatkozom. A dolgomat csinálni meg lusta vagyok, nameg te mondtad, hogy írjak, én írtam :) Ha akarsz írsz, ha nem akarsz nem írsz :)
2010. dec. 6. 00:30
 77/78 anonim ***** válasza:

Mi az hogy "én épp H2O-t nézek"? Mi azt isszuk, és nem nézzük. Az O2 valóban unalmas, azt 30 éve lélegzem. De hát te tudod, nézd nyugodtan, én most lefekszem, mert én is unom magam.

Szio.

2010. dec. 6. 00:35
 78/78 anonim ***** válasza:

Egy sorozat, H2O sellőmesék. Keresztlányom vett rá anno, hogy nézzem vele, azóta nézem én is.

Jó éjt!

2010. dec. 6. 00:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!