Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk, írnátok olyan szövegeket, amivel felszedtek titeket, odamentek hozzátok és nem zavartad el/ amiről azt gondoljátok, hogy jó?
Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 22:45
71/78 anonim válasza:
Rendszeren belül persze nem h nem lehet, de ha egy pontot küldesz a "rendszerben" akkor a válaszban már lehet.
Mindegy. Nem volt fotó, vicc volt. Lehetett volna, de nem volt.
72/78 anonim válasza:
Amúgy mondom ami a rendszerben van címem azt nem használom,hanem csak azt amit leírtam, szóval ha van közölni valód arra írj :)
73/78 anonim válasza:
Akkor sem lenne semmi, ha lett volna. Láttam volna nőt képen. De (hiszed, vagy nem) én már élőben is láttam...
74/78 anonim válasza:
Aranyos vagy, hogy így várod a levelemet, de már késő van nagyon. Le kell feküdnöm. Majd holnap lehet hogy írok. Még meggondolom. :-)
75/78 anonim válasza:
Abszolút elhiszem :)
Sőt, az lepne meg, ha még nem láttál volna.
76/78 anonim válasza:
Nem, én épp H2O-t nézek, de épp olyan rész van, amit már láttam, szóval most unatkozom. A dolgomat csinálni meg lusta vagyok, nameg te mondtad, hogy írjak, én írtam :) Ha akarsz írsz, ha nem akarsz nem írsz :)
77/78 anonim válasza:
Mi az hogy "én épp H2O-t nézek"? Mi azt isszuk, és nem nézzük. Az O2 valóban unalmas, azt 30 éve lélegzem. De hát te tudod, nézd nyugodtan, én most lefekszem, mert én is unom magam.
Szio.
78/78 anonim válasza:
Egy sorozat, H2O sellőmesék. Keresztlányom vett rá anno, hogy nézzem vele, azóta nézem én is.
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!