Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk, írnátok olyan szövegeket, amivel felszedtek titeket, odamentek hozzátok és nem zavartad el/ amiről azt gondoljátok, hogy jó?
Szia! Látod azt a srácot a pultnál? \igen\ És azt az izmos hapsit a táncparketten? \Igen!\ Na nekik semmi közük az egészhez te nekem tetszel és szeretnélek jobban megismerni!
Pffff.....HIHIHIHIH
Atyaég.
Figyelj kérdező! Szerintem szépen menj oda és kérdezd meg, hogy esetleg lenne-e kedve megismerkedni veled :) Szimpatikusak tűnik :)
Amúgy bocsánat,
OFF:
Helmet, a tegnapi beszélgetésünket törölték :( Pedig esküszöm reménykedtem, hogy reggelre benyögsz valami poént hozzá :D
Lényegében a személyiséged adja el a dumát. Akármilyen szar lehet a szöveg, ha "megnyerő a személyiséged", és ha született lúzer vagy, akkor bármit is mondassz, röhögés lesz belőle.
Bár akkor sem kell rögön feladni, mert néha az a megnyerő aki nem somfordál el, ha egy kis derültség támad körülötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!