Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/fiúk, írnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk, írnátok olyan szövegeket, amivel felszedtek titeket, odamentek hozzátok és nem zavartad el/ amiről azt gondoljátok, hogy jó?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
Hy! My name is Elek! Petting Elek!!
2010. dec. 5. 23:21
 32/78 anonim ***** válasza:
Ja és a faszi akit kiröhögtem. Hajnal 3 hulla fáradt vagyok, erre odajön, hogy van-e egy térképem. Mondom mi a jó istennek neked térkép hajnalban, mire beközli, hogy elvesztem a szemeidben. Kész, azt hittem ott esek össze :D
2010. dec. 5. 23:22
 33/78 anonim ***** válasza:
Szia, Béla vagyok 8 éves, 6 éve képtelenen a szexre! De azért próbálkozunk?
 34/78 anonim ***** válasza:
Helmet, ez szörnyű :D
 35/78 anonim ***** válasza:

Szia! Látod azt a srácot a pultnál? \igen\ És azt az izmos hapsit a táncparketten? \Igen!\ Na nekik semmi közük az egészhez te nekem tetszel és szeretnélek jobban megismerni!

Pffff.....HIHIHIHIH

2010. dec. 5. 23:23
 36/78 anonim ***** válasza:

Atyaég.

Figyelj kérdező! Szerintem szépen menj oda és kérdezd meg, hogy esetleg lenne-e kedve megismerkedni veled :) Szimpatikusak tűnik :)

2010. dec. 5. 23:25
 37/78 anonim ***** válasza:

Amúgy bocsánat,

OFF:

Helmet, a tegnapi beszélgetésünket törölték :( Pedig esküszöm reménykedtem, hogy reggelre benyögsz valami poént hozzá :D

2010. dec. 5. 23:26
 38/78 anonim ***** válasza:

Lényegében a személyiséged adja el a dumát. Akármilyen szar lehet a szöveg, ha "megnyerő a személyiséged", és ha született lúzer vagy, akkor bármit is mondassz, röhögés lesz belőle.

Bár akkor sem kell rögön feladni, mert néha az a megnyerő aki nem somfordál el, ha egy kis derültség támad körülötte.

2010. dec. 5. 23:28
 39/78 anonim ***** válasza:
Kár hogy letörölték, de nem arról volt szó hogy majd privát folytatjuk? Vagy öregszem?
2010. dec. 5. 23:30
 40/78 anonim ***** válasza:
Ja azt nekem mondtad? Azt hittem a kérdezőnek címezted. Bocsánat, máris elküldöm a címem :D
2010. dec. 5. 23:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!