Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/fiúk, írnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk, írnátok olyan szövegeket, amivel felszedtek titeket, odamentek hozzátok és nem zavartad el/ amiről azt gondoljátok, hogy jó?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
Jó na. Nem komolyan mondtam, és "Penis infortunatus lateris sinistri" vagyok. Sajnos ez kezelhetetlen, és nincsen gyógymódja.
2010. dec. 5. 23:12
 22/78 anonim ***** válasza:
Másodiktól kérdezném ,hogy: utána mivel folytatódott a beszélgetés?:)
2010. dec. 5. 23:13
 23/78 anonim ***** válasza:

Hát, megkérdezte, hogy máskor is lenne-e kedvem vele beszélni :) Elkértem az egyik ismerős sráctól a papírját és a tollát és felírtam neki a számom és ő is nekem az övét. másnap írt egy smst, és hétvégén megint találkoztunk :) Utána amikor újra találkoztunk észrevettem, hogy nem a nevemen írt be a telefonkönyvébe :D Ekkor bemutatkoztam :D

Őszintén szólva a végén jó barátok lettünk, de mára az is megszakadt. Én felnőttem, elmentem a lakhelyemről, neki élettársa lett. Szóval a mai napig pozitívan emlékszem vissza rá, de nem örülnék ha ő lenne a férjem, eléggé nőcsábász alak :)

2010. dec. 5. 23:15
 24/78 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Vagy ismerlek valahonnan, vagy tetszel.
2010. dec. 5. 23:16
 25/78 anonim ***** válasza:
Na az ilyen latin szövegre viszont bármikor vevő vagyok :DDDD
2010. dec. 5. 23:16
 26/78 anonim ***** válasza:
Egyébként ez már 3 éve történt, szóval nem most, de épp a múltkor találtam meg a régi pénztárcámban a papírt amire felírta a számát. 48 éves ember szivet rakott az i betűre pont helyett :DDD
2010. dec. 5. 23:17
 27/78 anonim ***** válasza:

Ez más kategória, hiszen a legtöbb nő egy ilyen kezdeményezésre úgy néz, hogy tudni lehet, hogy ő is az.... :-)

Azzel talán csak egyetemi buliban lehet "találni"... :)

2010. dec. 5. 23:18
 28/78 anonim ***** válasza:
Értem, de akkor csak ugy odament milyen témárol tudtatok hirtelen semmi ismertség után beszélni?:)
 29/78 anonim ***** válasza:
Ezért max nyakonvágás járna :)
 30/78 anonim ***** válasza:
Iszonyú jó humorú férfi volt, és nekem is van humorérzékem, olyan poénokat nyomott, könnyesre röhögtem a szemem :D
2010. dec. 5. 23:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!