Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/fiúk, írnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk, írnátok olyan szövegeket, amivel felszedtek titeket, odamentek hozzátok és nem zavartad el/ amiről azt gondoljátok, hogy jó?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:

Ja és még az egyik tagnak, aki kérdezett tőlem az előbb:

Szóval olyan szövegekkel jött, hogy nézzem meg azt az embert ott mellettünk, és rámutatott egy olyan kinézetűre, mármint öltözködésileg, hogy valami rettenetet, asszem még műszakálla is volt :D Szóval képtelen voltál unatkozni emellett az ember mellett.

2010. dec. 5. 23:35
 42/78 anonim ***** válasza:

-Láttam kicsit lehangolt vagy, ezért gondoltam

megadom neked azt az élményt, hogy nemet mondhass nekem.

Vagy:

-Én kosarakat gyűjtök. Te is kosarat adsz nekem?

2010. dec. 5. 23:36
 43/78 anonim ***** válasza:

Esetleg modd ezt:

"Nem vagyok idevalósi. Neked melyik csajozós duma tetszik?"

Szerintem ha kicsit is tetszel, akkor mond valamit. Akkor azt ismételd utánna, aztán már megy a beszélgetés.

2010. dec. 5. 23:40
 44/78 anonim ***** válasza:
Ne adj már szerencsétlennek ilyen hülye ötleteket :D A végén még kipróbálja :DD
2010. dec. 5. 23:42
 45/78 anonim ***** válasza:

23:30

Nem jött meg a leveled...

Jól címezted meg? Bélyeget tettél rá???

2010. dec. 5. 23:44
 46/78 anonim ***** válasza:
Nem??? Basszus akkor ki a francnak küldtem el? :D
2010. dec. 5. 23:45
 47/78 anonim ***** válasza:
Nézd már meg még egyszer, nem lehetek ekkora szerencsétlen, hogy rossz embernek küldtem el :D
2010. dec. 5. 23:46
 48/78 anonim ***** válasza:

Nézd meg az ajánlócédulán :)

Akkor mit is mondjon szerencsétlen??? Ha kinevetik, akkor legalább valakinek jókedve lesz.

2010. dec. 5. 23:47
 49/78 anonim ***** válasza:
Nincs itt, a postás már elment, nem tudom megkérdezni...
2010. dec. 5. 23:49
 50/78 anonim ***** válasza:

Na de ha egy kezdő srácot kinevetnek, akkor rajta kívül mindenkinek jó kedve lesz, feltételezem ezt pedig nem szeretné :D

Tegyük fel, hogy nem lúzer, mint ahogy mondtad, akkor szépen odamegy a szórakozóhelyen egy nőhöz és megkérdezi, hogy meginnál-e velem egy italt :) Ezen semmi vicces nincs és nyerő, persze lehet poénkodni, de azt csak majd ha profi lesz :D

Szegény térképes srác sem örült :D

2010. dec. 5. 23:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!