Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk, írnátok olyan szövegeket, amivel felszedtek titeket, odamentek hozzátok és nem zavartad el/ amiről azt gondoljátok, hogy jó?
Ja és még az egyik tagnak, aki kérdezett tőlem az előbb:
Szóval olyan szövegekkel jött, hogy nézzem meg azt az embert ott mellettünk, és rámutatott egy olyan kinézetűre, mármint öltözködésileg, hogy valami rettenetet, asszem még műszakálla is volt :D Szóval képtelen voltál unatkozni emellett az ember mellett.
-Láttam kicsit lehangolt vagy, ezért gondoltam
megadom neked azt az élményt, hogy nemet mondhass nekem.
Vagy:
-Én kosarakat gyűjtök. Te is kosarat adsz nekem?
Esetleg modd ezt:
"Nem vagyok idevalósi. Neked melyik csajozós duma tetszik?"
Szerintem ha kicsit is tetszel, akkor mond valamit. Akkor azt ismételd utánna, aztán már megy a beszélgetés.
23:30
Nem jött meg a leveled...
Jól címezted meg? Bélyeget tettél rá???
Nézd meg az ajánlócédulán :)
Akkor mit is mondjon szerencsétlen??? Ha kinevetik, akkor legalább valakinek jókedve lesz.
Na de ha egy kezdő srácot kinevetnek, akkor rajta kívül mindenkinek jó kedve lesz, feltételezem ezt pedig nem szeretné :D
Tegyük fel, hogy nem lúzer, mint ahogy mondtad, akkor szépen odamegy a szórakozóhelyen egy nőhöz és megkérdezi, hogy meginnál-e velem egy italt :) Ezen semmi vicces nincs és nyerő, persze lehet poénkodni, de azt csak majd ha profi lesz :D
Szegény térképes srác sem örült :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!