Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok nekem beugratós erotikus szövegeket, smseket?
Szeretlek, mert drága vagy nekem! Szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járjál velem. Szeretem a nyelved és élvezettel hatolok beléd. Te vagy a kedvenc cipőm.
Hosszú és kemény, beveszed a szádba és ki-be húzogatod. Egyre gyorsabban. És már fehér folyadék csurog le a szádon. Végeztél, most már kiveheted a fogkefét.
Tegnap éjjel kétségbeesve kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni. Aztán nélküled kellett elaludnom. Hol voltál te hülye, te hülye pizsama!?
Rám nevetsz, becézel, lassan levetkőztetsz. Lábam köze forró, nedves. Már alig bírom, ujjaiddal ott simogatsz! A vágy elönt, de te segítesz! Hurrá! Új pelus!
Sötét éjszaka volt, az asztalra fektettél, én széttettem a lábaimat, mikor vetkőztetni kezdtél. Fölém hajoltál, én felsikítottam, és megtörtént az első.................pelenkázásom!
Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom, hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom, hogy sokáig emlékezz rám: INFLUENZA..
Nélküled alszom el, de te álmomból keltesz fel. Kívánlak! S már érzem illatod, s ajkamon forró nedved édes ízét. Szeretlek: ó, kávé!
Először finoman behatolok abba a nedves kis résbe, majd vadul dolgozom rajta, végül ELMEGYEK, így szerellek meg, te átkozott vízakna
Nyár van! A madarak is csinálják, a pillangók is csinálják. Szeretnéd te is csinálni? De hisz te nem is tudsz repülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!