Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk, írnátok olyan szövegeket, amivel felszedtek titeket, odamentek hozzátok és nem zavartad el/ amiről azt gondoljátok, hogy jó?
Ilyen dumával kiröhögik :)
Anno nem bírtam ki én is kiröhögtem egy srácot. Tudom, hogy oltári bunkóság volt, de egyszerűen nem bírtam ki :D
Mondjad esetleg, hogy: "Velem felesleges a nőknek ellenkezni, mert úgyis a nők a gyengébbik...nem???"
Pff.... :)
A kedvedért próbálom végiggondolni :D Bár nagyon kevés kapcsolatom alakult kimondott "felszedéssel", inkább társaságban, barátokon keresztül ismerkedtem. A tipikus átlátszó dumákat utálom, jobb,ha egy srác normális, természetes.
14 évesen bepróbálkozott egy srác (utcán, némi szemezés után) azzal, hogy "nem-e x általános iskolába jártam, olyan ismerős vagyok" (na ez az átlátszó duma kategória,de akkor ne érdekelt) Nagyon tetszett, nem kellett sokat erőlködnie a másnapi randihoz :) (2 hetes románcocska volt)
Párhónapos kapcsolatom kezdődött már úgy, hogy koncerten egy lassú számnál a mellettem álló vadidegen srác megcsókolt, és csak aztán kezdtünk el beszélgetni, másnap randi, stb. Őrültség volt, ma már nem ismerkednék így, szó se lehetne róla :D (Igazából ismerkedés estéjén se gabalyodnék össze ma már senkivel) De akkor még csak 18 voltam.
Exem szintén koncerten egyszerűen csak megkérdezte, hogy leülhet-e hozzánk, és miután igent mondtam, meghívott egy italra engem és a barátnőmet, és a koncertről kezdtünk beszélgetni, hogy milyen volt, stb. meg közös ismerősökről, zenékről, ilyesmi.
Szigeten egy sráccal úgy ismerkedtem, hogy a koncert alatt egy számra együtt buliztunk, és megkínált sörrel, aztán dumáltunk. (De ebből nem lett semmi több)
Néha szoktam egyedül hazamenni, olyankor ijesztettek már halálra a kedves ismerkedők :D bár megnyugodtam, hogy csak ismerkedni akar, de hát sose lehet tudni. Egyikük követett (jól megijesztett) aztán megkérdezte, hogy a koleszba megyek-e, akkor sejtettem, hogy ez mégse a baltás gyilkos :D, másik meg meg akart hívni hajnali 4-kor valahova borozni (de fáradt voltam, nem jött neki össze)
A lényeg szerintem az, hogy tetszik-e a srác, ha igen, akkor majdnem mindegy, mivel kezd, ha nem valami taplósággal, akkor szóbaállok vele. Jó ötlet megkérdezni, hogy leülhetsz-e hozzájuk, (főleg, ha sokan vannak, ez még spontánul is hathat) és ha nem látsz pozitív jelzéseket, egyszerűen odébbállsz, ebben semmi ciki nincs. A tipikus felszedőszövegek cikibbek.
Na ez a második ötleted már kicsikarna belőlem egy mosolyt :):)
Az orvosos poénokat is bírom, de ez az első :D
MUTASD MEG A CSÖCSÖDET!
És ez teljesen komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!