Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/fiúk, írnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk, írnátok olyan szövegeket, amivel felszedtek titeket, odamentek hozzátok és nem zavartad el/ amiről azt gondoljátok, hogy jó?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
Libenj oda, és mondjad: "Én orvos vagyok. Szeretnélek téged felül vizsgálni, és alul értékelni..."
2010. dec. 5. 23:00
 12/78 anonim ***** válasza:

Ilyen dumával kiröhögik :)

Anno nem bírtam ki én is kiröhögtem egy srácot. Tudom, hogy oltári bunkóság volt, de egyszerűen nem bírtam ki :D

2010. dec. 5. 23:01
 13/78 anonim ***** válasza:
100%

Mondjad esetleg, hogy: "Velem felesleges a nőknek ellenkezni, mert úgyis a nők a gyengébbik...nem???"

Pff.... :)

2010. dec. 5. 23:03
 14/78 anonim ***** válasza:

A kedvedért próbálom végiggondolni :D Bár nagyon kevés kapcsolatom alakult kimondott "felszedéssel", inkább társaságban, barátokon keresztül ismerkedtem. A tipikus átlátszó dumákat utálom, jobb,ha egy srác normális, természetes.

14 évesen bepróbálkozott egy srác (utcán, némi szemezés után) azzal, hogy "nem-e x általános iskolába jártam, olyan ismerős vagyok" (na ez az átlátszó duma kategória,de akkor ne érdekelt) Nagyon tetszett, nem kellett sokat erőlködnie a másnapi randihoz :) (2 hetes románcocska volt)

Párhónapos kapcsolatom kezdődött már úgy, hogy koncerten egy lassú számnál a mellettem álló vadidegen srác megcsókolt, és csak aztán kezdtünk el beszélgetni, másnap randi, stb. Őrültség volt, ma már nem ismerkednék így, szó se lehetne róla :D (Igazából ismerkedés estéjén se gabalyodnék össze ma már senkivel) De akkor még csak 18 voltam.

Exem szintén koncerten egyszerűen csak megkérdezte, hogy leülhet-e hozzánk, és miután igent mondtam, meghívott egy italra engem és a barátnőmet, és a koncertről kezdtünk beszélgetni, hogy milyen volt, stb. meg közös ismerősökről, zenékről, ilyesmi.

Szigeten egy sráccal úgy ismerkedtem, hogy a koncert alatt egy számra együtt buliztunk, és megkínált sörrel, aztán dumáltunk. (De ebből nem lett semmi több)

Néha szoktam egyedül hazamenni, olyankor ijesztettek már halálra a kedves ismerkedők :D bár megnyugodtam, hogy csak ismerkedni akar, de hát sose lehet tudni. Egyikük követett (jól megijesztett) aztán megkérdezte, hogy a koleszba megyek-e, akkor sejtettem, hogy ez mégse a baltás gyilkos :D, másik meg meg akart hívni hajnali 4-kor valahova borozni (de fáradt voltam, nem jött neki össze)

A lényeg szerintem az, hogy tetszik-e a srác, ha igen, akkor majdnem mindegy, mivel kezd, ha nem valami taplósággal, akkor szóbaállok vele. Jó ötlet megkérdezni, hogy leülhetsz-e hozzájuk, (főleg, ha sokan vannak, ez még spontánul is hathat) és ha nem látsz pozitív jelzéseket, egyszerűen odébbállsz, ebben semmi ciki nincs. A tipikus felszedőszövegek cikibbek.

2010. dec. 5. 23:03
 15/78 anonim ***** válasza:

Na ez a második ötleted már kicsikarna belőlem egy mosolyt :):)

Az orvosos poénokat is bírom, de ez az első :D

2010. dec. 5. 23:04
 16/78 anonim ***** válasza:
"Kissasszony. Jól hallom, hogy zümmög a méhe? Benézhetnék a kaptárába?" MúúúúúHaHaHaHaHaHaHa :)
2010. dec. 5. 23:04
 17/78 anonim ***** válasza:

MUTASD MEG A CSÖCSÖDET!

És ez teljesen komoly.

2010. dec. 5. 23:05
 18/78 anonim ***** válasza:
Fúúúj, ez viszont undorító :DDD
2010. dec. 5. 23:05
 19/78 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, pont az ilyen orvosos dumákra gondoltam, hogy szerintem gáz, én azt gondolnám, alkalmazójuk egy idétlen alak, nem lenne jó indítás. De lehet,másnak bejönne.
2010. dec. 5. 23:06
 20/78 anonim ***** válasza:
Nekem akkor jönne be, ha tényleg van eü ismerete az illetőnek. Mivel nekem van így érteném ha latinul magyarázna és imádnám ezt a stílust. Na de ez a Helmet által kreált méhzümmögés :DDDD
2010. dec. 5. 23:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!