Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkerem ra hogy torolje le magat facebookrol az nagy dolog vagy semmiseg?
Bizok benne!
De ezek a dolgok hogy kozossegi oldalak facebook, instagram nekem nagyon nem..
25 evesek vagyunk van 2 ezer ismerose szerintem a haromnegyede gyerekkoraban lett az ismerose akik persze gyerekek voltak de mara felnott nok lettek. Es en ezt nem akarom.
Nagyon feltekeny vagyok en bevallom...de en megszeretnem kerni hogy torolje le magat es csinaljon ujat amibe nok nincsenek csak maximum rokon nok.
Nagyon nagyon zavar hogy tekergeti a facebookjat es mindenhol nok jonnek ki neki, tenyleg mindenhol.
Sot az is, hogy a messenger chatban az elerheto allapotban a haromnegyede no.
De nem akarom hogy azt higyje nem bizok benne, mert abbol csak vitak lennenek. Nem tudom megtenne e vagy nagy dolog ez?
Posztolni nem szokott, se kepet ki tenni napjaba, nem hasznalja csak max lajkolgat a rokonainak.
Kimeljetek attol hogy nem vagyok normalis...
Tudom hogy feltekeny vagyok de ettol még nem vagyok orult.
Vagy akkor adja meg a facebook jelszavat de akkor is ugyanaz a zavaro tenyezo nem valtozna, a nok benne.
"Ha megkerem ra hogy torolje le magat facebookrol az nagy dolog vagy semmiseg?"
Természetesen semmiség, csak nem lesz accountja, vagy ha valamelyik ismerősétől szeretne valamit tudakolniakkor az már nem biztosan fogja figyelembe venni.
Egyébként ha törli az ismerőseit és azok közül némelyik vissza fel veszi vele a kapcsolatot, vagy a barátod teszi meg akkor mit fogsz csinálni? Eret vágsz?
Drága jó Istenem. Melyik szanatóriumból szalajtottak téged? 👁️👄👁️
Nem jönnék össze ezerismerősössel alapból.
Tudod, erre vannak az elvárások. Nem azt jelenti, hogy az elvárásaid szerint alakítod a másikat, hanem hogy az elvárásaidnak megfelelően szűrsz.
Jaj, ugyan már! Dehogy bízol te benne. Csak tudnám, hogy mi a búbánatnak jössz össze egy olyan csávóval, aki egyértelműen a komfortzónádon túl van. Nem vagy őrangyal meg segélyszolgálat, hogy megjavítsd és nem is lehetsz más életének rendezője, hogy te majd megparancsolod X dolgot és milyen jó lesz. Nem lesz jó megsúgom.
Nem, nem semmiség. De ha te annak érzed akkor sajnos van egy rossz hírem: nem szereted ezt a fiút, hanem csak birtokolni akarod. Irány a pszichológus! Nem való hozzád, de igazság szerint más sem, míg le akarod vinni kutyába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!