Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkerem ra hogy torolje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkerem ra hogy torolje le magat facebookrol az nagy dolog vagy semmiseg?

Figyelt kérdés

Bizok benne!

De ezek a dolgok hogy kozossegi oldalak facebook, instagram nekem nagyon nem..

25 evesek vagyunk van 2 ezer ismerose szerintem a haromnegyede gyerekkoraban lett az ismerose akik persze gyerekek voltak de mara felnott nok lettek. Es en ezt nem akarom.

Nagyon feltekeny vagyok en bevallom...de en megszeretnem kerni hogy torolje le magat es csinaljon ujat amibe nok nincsenek csak maximum rokon nok.

Nagyon nagyon zavar hogy tekergeti a facebookjat es mindenhol nok jonnek ki neki, tenyleg mindenhol.

Sot az is, hogy a messenger chatban az elerheto allapotban a haromnegyede no.

De nem akarom hogy azt higyje nem bizok benne, mert abbol csak vitak lennenek. Nem tudom megtenne e vagy nagy dolog ez?

Posztolni nem szokott, se kepet ki tenni napjaba, nem hasznalja csak max lajkolgat a rokonainak.

Kimeljetek attol hogy nem vagyok normalis...

Tudom hogy feltekeny vagyok de ettol még nem vagyok orult.

Vagy akkor adja meg a facebook jelszavat de akkor is ugyanaz a zavaro tenyezo nem valtozna, a nok benne.

jan. 26. 23:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
100%

Ugye az inceleket, vagy a férfiakat akik tele vannak komplexusokkal azonnal lehordják a nők és leírják 20 ezerszer, hogy nekik kisebbségi érzésekkel küzdő férfi nem kell. Nos akkor az önértékelési gondokkal küzdő nőkről ugyanazt gondolom.

"mert mindenki egészségesen megy bele kapcsolatbaa???"

Termés nem, de ha férfinak leírják a nők, hogy nem alkalmas párkapcsolatra akkor nőnek is hagyj írjam már le anélkül, hogy pl. te reagálnál rá.

Ha valaki önbizalom hiánnyal harcol az nagyon jól tudja mivel érzi, hogy az a baja. Állandóan megkérdőjelezi saját magát külsőt, belsőt tekintve egyaránt és ahelyett, hogy dolgozna magán az ellenkező neműekkel szeretné helyrehozni.

Viszont az ÖNbizalom hiánya személyes probléma, nem hozza rendbe senki rajtad kívül.

Nem azt állítom, hogy akkor a ló túloldalára essen bárki, legyen beképzelt és nem lehetnek olyan időszakok az életében, hogy saját magát utálja, de akkor is fel kéne önmagának turbóznia.

Ugyanis ahhoz vezet, hogy a párjában sem tud megbízni miatta és olyan kérésekkel áll elő mint a kérdező.

Sőt tovább megy hisz nem lesz elég, hogy letörölte magát, kitalál újabb kéréseket, gyanúsítja, ellenőrzi.

A szakember is igazság szerint akkor tud segíteni ha az egyén változtatni akar saját magán, másképp csak kidobott pénz az ablakon.

jan. 27. 08:52
 52/68 anonim ***** válasza:
0%

51 lehet. De én meg szeretetszolgálatot játszottam. És volt egy fiú gimibe még régen aki élt vele szintén önbizalomhiányos volt incel is hiába próbáltam felhúzni nem sikerült. Mondjuk azt nem írtam, hogy ne jöjjön össze incel férfi nőkkel.

De valszeg én is azóta előitéletesebb vagyok a tapasztalatok alapján ha valaki olyan mint az a csávó volt akkor.

jan. 27. 09:01
 53/68 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ásd el magad.
jan. 27. 09:03
 54/68 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatni az, hogy szeretné meghatározni, hogy kik legyenek az ismerősei csak egy puzzle darab, azon kívül a legtöbb önértékelési zavarral élő embernek automatikusan nincsen önbecsülése. Van különbség a kettő között hiszen az önbizalom hiánya inkább azzal jár, hogy nem bízol még az önbecsülés hiánya azt okozza, hogy azt csinál veled amit akar a másik.

Meg akarod tartani mindenáron szóval ha mondja, hogy ugorj te megkérdezed milyen magasra, ha tudod, hogy milyen kajákat szeret enni akkor megfőzöd, mindegy, hogy ő kedveskedik-e neked. Vagy olyan dolgokra is rábeszél amelyekre egyáltalán nem vágysz.

Én is tudok önbizalom hiányos lenni mert nem létezik, hogy sose vagy az, de akkor se várom el, hogy egy csettintésre a másik robot üzemmódba álljon és én aztán végképp nem állok miatta hogyha én nem érzem, hogy kölcsönösen oda vagyunk egymásért, vagy nem szeretnék részt venni abban amit elvár tőlem.

A kérdezőnek (is) ajánlatos keményen dolgozni önmagán és míg nincs jól addig nem is kéne semmilyen férfival együtt lennie, de még ismerkednie se.

jan. 27. 09:10
 55/68 anonim ***** válasza:

Meg a párkapcsolatomba voltak problémák de ott attól féltem hogy becsapnak nem attól, hogy kivel csapnak be.

De van még biztos önértékelés, önbizalom de leginkább önbecsülés problémám hiába dolgozom rajta.

jan. 27. 09:14
 56/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre már ismerkedésnél kellett volna gondolkodnod, ha téged ez zavar, olyan férfit kellett volna keresni akinek kevés ismerőse van. Ez így ilyen szempontból meg nem korrekt és valószínűleg nem is fogja jó néven venni. Nem ezen múlik egyébként, hogy ő majd félrelép-e. Úgyhogy emiatt kár aggódnod, én azt tanácsolom nyeld le ezt a békát. Illetve a féltékenység is abból ered, hogy nem bízol a párodban. Ha bíznál tudnád, hogy oké hogy lát 100+ nőt, de tudod veled van együtt, te érdekled őt
jan. 27. 09:19
 57/68 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz én nem tagadom, néha én is megkérdőjelezem magam, hogy jól döntöttem-e, tényleg betartottam-e a szabályaim és nem a másik személyes terébe ugattam bele, de onnan tudom, hogy legtöbbször igazam van, jól csináltam, hogy gyűlik bennem a feszültség egy ideig és amikor még rátesz a lapátra akkor szólok, hogy ácsika. Nem hirtelen azonnal akadok ki és az ő szemszögéből is megszoktam "vizsgálni" a helyzetet.

Nem mondom, hogy mindig igazam van, vagy nem lehetnek a másiknak is valid érvei mint nekem, de szerintem létezik az a belső hang ami terel.

Hogyha érzed, hogy neked úgy nem jó és még azután se jobb, hogy beszéltettek róla, folyamatosan arra vársz, hogy végre változzon a helyzet akkor nyilván nem jó úton haladsz.

Egyszerű példa pl. hogy azt hiszed megcsal a párod, de nem tudod bizonyítani. Fontos tudni? Valakinek igen, de szerintem jobban jársz ha lelépsz hiszen a bizalom alapvető fontosságú egy kapcsolatban és hiába derülne ki, hogy a másik nő a testvére akit nem mutatott be, vagy általa szervezte a születésnapi bulit neked amikor a bizalmatlanság végig benned voľt. A párod jogosan megsértődik amikor nem adott rá okot aztán még jobban lefelé a lejtőn tart a kapcsolat.

Vagyis hogyha nincs bizalom akkor külön utakon folytatni főleg ha bizonyít a másik, vagy más problémák is felmerülnek általa.

jan. 27. 09:25
 58/68 anonim ***** válasza:
30%

"ha téged ez zavar, olyan férfit kellett volna keresni akinek kevés ismerőse van. "

De hát máskor meg azon megy a pörgés, hogy "nincs fent a pasi facebookon, ez nagyon creepy, ugye? Biztos valamit rejteget, ugye?"

Az a baj, hogy más vonzó ismerkedési szakaszban, meg más párkapcsolatban. Ismerkedési szakaszban egyenesen imponál sok csajnak, ha a csávó társasági, extrovertált ember, kismillió ismerőssel. Aztán mikor összejönnek, elkezd zavaró lenni, hogy a pasasnak van egy csomó nőismerőse is.

jan. 27. 10:08
 59/68 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért ez beteges. Ha nem csetelget másokkal, lájkolgat minden csajt stb nem tudom mi a bajod.

Egyrészt benne sem bízol, másrészt magadban sem, hogy elég vagy neki.

Nekem páromat naponta környékezik meg pasik a neten, de tudom hogy mindenkit lekoptat.

jan. 27. 10:10
 60/68 anonim ***** válasza:
45%
#58 Nekem például sosem volt vonzó, ha egy férfinek sok ismerőse van és mindenhol rengeteg nőt követ. Nekem is kb már 5 éve ugyanaz a profilom mindenhol, nem vagyok aktív egyik platformon sem. Sőt nekem annál vonzóbb egy férfi, minél inkább nem érdekli ezek a közösségi oldalak, nem szimpatikus ha állandóan fent van és aktívan használja.
jan. 27. 10:12
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!