Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkerem ra hogy torolje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkerem ra hogy torolje le magat facebookrol az nagy dolog vagy semmiseg?

Figyelt kérdés

Bizok benne!

De ezek a dolgok hogy kozossegi oldalak facebook, instagram nekem nagyon nem..

25 evesek vagyunk van 2 ezer ismerose szerintem a haromnegyede gyerekkoraban lett az ismerose akik persze gyerekek voltak de mara felnott nok lettek. Es en ezt nem akarom.

Nagyon feltekeny vagyok en bevallom...de en megszeretnem kerni hogy torolje le magat es csinaljon ujat amibe nok nincsenek csak maximum rokon nok.

Nagyon nagyon zavar hogy tekergeti a facebookjat es mindenhol nok jonnek ki neki, tenyleg mindenhol.

Sot az is, hogy a messenger chatban az elerheto allapotban a haromnegyede no.

De nem akarom hogy azt higyje nem bizok benne, mert abbol csak vitak lennenek. Nem tudom megtenne e vagy nagy dolog ez?

Posztolni nem szokott, se kepet ki tenni napjaba, nem hasznalja csak max lajkolgat a rokonainak.

Kimeljetek attol hogy nem vagyok normalis...

Tudom hogy feltekeny vagyok de ettol még nem vagyok orult.

Vagy akkor adja meg a facebook jelszavat de akkor is ugyanaz a zavaro tenyezo nem valtozna, a nok benne.

jan. 26. 23:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy. Nőként írom, ha valaki ezt kérné tőlem, vagy adjam meg a jelszavam, nagyon gyorsan megtanulna repülni. Nem azért mert titkolni valóm van, hanem mert nem bízik bennem. Szabályozni pedig senki ne akarjon.
jan. 27. 03:27
 22/68 anonim ***** válasza:
23%
Nagy dolog, mert önös célból irányítani akarod, dirigálni neki. Ha meg akar csalni, akkor facebook használata nélkül is megteszi. Márpedig akármennyire fáj, a legtöbb pasi megteszi. Akármennyire féltékeny vagy. Akkor is, ha szülsz neki. Aközben is, amikor a szülőágyon fekszel. A pasik lélek nélküli ösztönlények. Kevés a kivétel.
jan. 27. 03:31
 23/68 anonim ***** válasza:
45%

Esetleg ritkítsa meg a női ismerőseit, bár ehhen sincs közöd amíg nem irogat velük.

Ilyet nem kérhetsz tőle mai világban, hogy törölje magát facebookról.

jan. 27. 04:33
 24/68 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy bízol te benne, sőt! Beteges már a gondolat is. Korlátozni akarod. Lehet ezt ideologizálni, meg szépítgetni, de ez a helyzet. Azt csinál, amit akar, annnyi ismerőst tart és olyan neműeket, amilyeneket akar. Semmi közöd hozzá. Miért érzel fenyegetőnek a valóságban egy online közeget?

Amint kiejetnéd a szádon ezt a baromságot, részemről már repülnél is. Most ez, aztán majd ne találkozz ezzel-azzal, mert ők szinglik, csajoznak, meg gyere haza időre, meg számolj el azzal, hogy miért 10 perccel tovább tart hazajönni, aztán ne abba az edzőtermbe járj, mert oda csinos csajok is járnak, stb. Hát hiányzik a fenének az életéből egy ilyen beteg agyú nő, aki a facebook ismerősökre is féltékeny...

jan. 27. 05:37
 25/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd békén és szakíts vele. Ha nem bízol benne , miért vagytok együtt. Munka helyén hogy rörölje a munkatársát? Az is ismerős.
jan. 27. 05:41
 26/68 anonim ***** válasza:
31%

A 22-esnek pedig részben igaza van, amit a pasikat illeti.

Tudok olyan 25 éves férjről, akinek a felesége császár után még egy hétig kórházban maradt.Ezalatt otthon apuka a feleség szülészorvosával,egy ötvenes pasival dugott!

jan. 27. 06:02
 27/68 anonim ***** válasza:
90%

Nálam is lapát lennél.

Nem tartanálak normálisnak.

jan. 27. 06:20
 28/68 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez szakító ok lenne. Ez beteges!
jan. 27. 06:26
 29/68 anonim ***** válasza:
13%

Nekem az a bajom itt hogy tényleg a nő a hibás de olyan szinten belé áll nemelyik kommentelő még jobban leminősíti tesz arról, hogy az alapból kevés önbizalma még mélyebben legyjen, mert hogy mit csinál ez szerencsétlen sráccal mikor amúgy ő is tudja hogy rossz amit csinál mert leírja!

És valóban ne fajuljon el idáig a dolog, nincs jogod ezt kérni tőle meg ha nincs okod féltékenynek lenni ne legyjél az. Ne terheld magad ezzel feleslegesen csak próbálj bízni benne. Örülj neki veled van nem mással ne érdekeljen mas addig még nem tesz okot arra hogy féltékeny legyjél.

És valóban alacsony az önértékelésed(nem vagy ezzel egyedül) és pszchiológus tudna segíteni ezen.

jan. 27. 06:31
 30/68 anonim ***** válasza:
100%

Édes istenem..., 🤦‍♀️🤦‍♀️

Higyje

jan. 27. 06:34
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!