Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkerem ra hogy torolje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkerem ra hogy torolje le magat facebookrol az nagy dolog vagy semmiseg?

Figyelt kérdés

Bizok benne!

De ezek a dolgok hogy kozossegi oldalak facebook, instagram nekem nagyon nem..

25 evesek vagyunk van 2 ezer ismerose szerintem a haromnegyede gyerekkoraban lett az ismerose akik persze gyerekek voltak de mara felnott nok lettek. Es en ezt nem akarom.

Nagyon feltekeny vagyok en bevallom...de en megszeretnem kerni hogy torolje le magat es csinaljon ujat amibe nok nincsenek csak maximum rokon nok.

Nagyon nagyon zavar hogy tekergeti a facebookjat es mindenhol nok jonnek ki neki, tenyleg mindenhol.

Sot az is, hogy a messenger chatban az elerheto allapotban a haromnegyede no.

De nem akarom hogy azt higyje nem bizok benne, mert abbol csak vitak lennenek. Nem tudom megtenne e vagy nagy dolog ez?

Posztolni nem szokott, se kepet ki tenni napjaba, nem hasznalja csak max lajkolgat a rokonainak.

Kimeljetek attol hogy nem vagyok normalis...

Tudom hogy feltekeny vagyok de ettol még nem vagyok orult.

Vagy akkor adja meg a facebook jelszavat de akkor is ugyanaz a zavaro tenyezo nem valtozna, a nok benne.

jan. 26. 23:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
78%
Ez Troll kérdés igaz? 😂🤣
jan. 27. 06:52
 32/68 anonim ***** válasza:
92%
Nem bízol benne és kezeltesd a beteges féltékenységed...
jan. 27. 06:56
 33/68 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyenre kérne, az csak magát töröltetné.
jan. 27. 07:04
 34/68 Noren1989 ***** válasza:
53%
Elmebeteg vagy, az a meglàtàsom.
jan. 27. 07:29
 35/68 anonim ***** válasza:
84%
Nem érthető, hogy amikor megismerted, elkezdtél vele írni, találkozni akkor miért nem zavart a millió ismerőse? Mégis mi a szart képzelsz magadról? Hogy aranyból van a puncid és akkor majd miattad törli magát, csinál új Facebookot, vagy többé lesznek az ismerősei azok a nők? NINCSEN HOZZÁ JOGOD! Ha nem tetszett eleve akkor nem kellett volna összejönnöd vele. Vagy megszoksz vagy megszöksz!
jan. 27. 07:30
 36/68 anonim ***** válasza:
91%

"Kimeljetek attol hogy nem vagyok normalis...

Tudom hogy feltekeny vagyok de ettol még nem vagyok orult."

De hát nem vagy normális! Nem is bízol benne! Ha meg akar csalni megteszi akkor is ha egyáltalán mégcsak profilja se van sehol. Elég egy buli, bár, régi ismerős, ex, új nő, munkatárs és megcsalhat. Nem fogod vissza azzal, hogy törli magát, tudod a jelszavait (WTF?). Szakíts és a jó ég áldjon meg kezeltesd magad!

jan. 27. 07:35
 37/68 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem beszéld meg vele, mert így biztosan nincs jövője ennek a kapcsolatnak. Őszinteséggel jársz a legjobban, hidd el. Ha nem találtok megoldást, jobb lenne szakítani és keresned olyan pasit, aki nem ennyire népszerű.
jan. 27. 07:47
 38/68 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy őrült, mi? 🤣

Lehet, hogy nem, de attól még vannak bajok a fejedben.

jan. 27. 07:54
 39/68 anonim ***** válasza:
69%
Nekem sem tetszene, ha a sracnak, akivel ismerkedem, lenne vagy 800 instamaca ismerose, akiket kurolajkolgat. De nem kertem arra sosem ilyen embert, hogy kovesse ki oket, hanem egyszeruen megszakitottam az ismerkedest, mert nem egymast keressuk. En sem nagyon nezek semmi kozossegi oldalt, de nalam is red flag lenne, ha a parom azt akarna, hogy toroljem le, nehogy veletlenul lassak egy ferfit rajta… azert az utcara meg kimehet szerencsetlen csavo?
jan. 27. 08:01
 40/68 anonim ***** válasza:
86%
39) Pont azt ecseteltem. Mármint hogyha ismerkedsz valakivel és látod, tudod, hogy millió nő ismerősei vannak és nem tetszik akkor nem kezdesz vele kapcsolatba. Nem amikor már együtt vagytok te beszabályozni akarod a párod. Nem is féltékenységnek nevezném hiszen hogyan lehet olyan nőkre az lenni akikkel nem találkozik, nem ír velük? Birtokolni akarja a kérdező mintha egy trófea lenne! Ráadásul még a jelszót is szeretné tudni. Hogyha valaki ilyen viselkedésre azt írja, hogy normális akkor ugyanolyan mentális beteg mint a kérdező!
jan. 27. 08:07
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!