Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkerem ra hogy torolje le magat facebookrol az nagy dolog vagy semmiseg?
Bizok benne!
De ezek a dolgok hogy kozossegi oldalak facebook, instagram nekem nagyon nem..
25 evesek vagyunk van 2 ezer ismerose szerintem a haromnegyede gyerekkoraban lett az ismerose akik persze gyerekek voltak de mara felnott nok lettek. Es en ezt nem akarom.
Nagyon feltekeny vagyok en bevallom...de en megszeretnem kerni hogy torolje le magat es csinaljon ujat amibe nok nincsenek csak maximum rokon nok.
Nagyon nagyon zavar hogy tekergeti a facebookjat es mindenhol nok jonnek ki neki, tenyleg mindenhol.
Sot az is, hogy a messenger chatban az elerheto allapotban a haromnegyede no.
De nem akarom hogy azt higyje nem bizok benne, mert abbol csak vitak lennenek. Nem tudom megtenne e vagy nagy dolog ez?
Posztolni nem szokott, se kepet ki tenni napjaba, nem hasznalja csak max lajkolgat a rokonainak.
Kimeljetek attol hogy nem vagyok normalis...
Tudom hogy feltekeny vagyok de ettol még nem vagyok orult.
Vagy akkor adja meg a facebook jelszavat de akkor is ugyanaz a zavaro tenyezo nem valtozna, a nok benne.
1. Bizok benne! Idegenek vagyunk, megmondanam ha nem igy lenne.
De annyira szeretem es annyira feltekeny vagyok. Nem akarom hogy mas noket lasson. Tudom barhol lathat utcan, stb de nekem ez a facebook dolog nagyon rosszul esik
"De nem akarom hogy azt higyje nem bizok benne,"
De hiszen nem bízol!
Lássuk a száraz tényeket!
1. Ilyenhez nincs jogod! Nincs jogod ilyesmit kérni és a jelszavát sem!
2. Nincs jogod ilyen téren korlátozni a másikat! Ha össze vissza irogatna, meg szívecskézné őket, akkor még megérteném a problémádat, de erről egy szót sem írtál.
3. Mivel betegesen féltékeny vagy, ezért sürgősen keress fel egy pszichológust, mert nálad komoly gondok vannak a toronyban.
4. Az írásodból nekem az jön le, hogy kisebbségi komplexusod van. A párod ismerőseit szebbnek, populárisabbnak tartod magadnál.
LA fogalmazásodból is az jön le, hogy nagyon egyszerű észjárású vagy...
Ui: sajnálom a párod, remélem hamar megszabadul tőled, mert te tényleg nem vagy komplett (bocsi).
Igen, ez elég nagy kérés. Ha jót akarsz magadnak, akkor ne hozd fel ezt a témát szerintem...
Pláne, ha nincs is okod féltékenynek lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!