Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitörölnéd azokat a képeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitörölnéd azokat a képeket a telefonodról amiken rajta van az exed?

Figyelt kérdés

Közös nyaralások, úgy amúgy szép emlékek viszont mégis vége már a kapcsolatnak. Az meg furán veszi ki magát egy következő lánnyal egy randin ha dobálja be a telefonom a közös képeket az exeimmel, meg a galériám 20%-át ilyen képek teszik ki.

Ti hogy kezelnétek ezt a kép-mizériát?

22F

jan. 23. 12:42
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
36%

#39 Pl. mert az egyikőtök külföldre költözött!

Akit valaha szerettem, és még csak nem is gyűlölködve váltunk el, azt eszembe sincs teljesen törölni!

Akkor szeresd kevésbé pl. azt a gyerekedet, aki nem a jelenlegi párodtól van... kb...

jan. 29. 16:06
 42/51 anonim ***** válasza:
36%
Ez valami speciális elmebaj lehet, hogy azt hiszik, hogy ha nem lát róla képet, akkor majd az emlék is eltűnik. Vagy annyira kezdetleges az agyműködésük az ilyeneknek, hogy tényleg eltűnik amit nem látnak. Jó eséllyel nárcik. Amúgy meg ha néha látsz egy képet, még inkább segít abban hogy a fejedben a helyére kerüljön, és ne valami megszépült emlékké váljon. Ezt is szavazzátok le, mert ha nem, előjön az ex éjjel és róla fogsz álmodni. Meneküljetek! Illetve szavazzátok gyorsan lefelé.
jan. 29. 16:19
 43/51 anonim ***** válasza:
0%

42, te bolond vagy isten bizony. :D

Mi a p-nek nézegessen az ember ilyet? Már bocs, de ha nem vagy Alzheimeres, akkor amúgy is emlékszel a dolgokra.

jan. 29. 19:02
 44/51 anonim ***** válasza:
36%
Miért is? Én nem mondtam hogy nézegetni kell, de ha ott van a telefonban néhány, vagy bárhol, és meglátom, nem fogok sikítófrászt kapni meg ördögöt űzni, veled ellentétben, mert az csak egy fotó, egy kedves emberről akivel voltam, de már nem érdekel. Kapaszkodj az utcán is megláthatod, és azok akiknek van róla fotó és néha mondjuk pr havonta-évente véletlen ránéz egyre, annál az se szokott előfordulni, hogy a mindent kitörlök az exről után, találkoztok véletlenül valahol és megy a nagy kibékülés vagy egyáltalán csak kellemetlen. Nem állok neki direkt kitörölgetni a képeket, vagy ha lesz kedvem kitörlöm lementem tökmindegy, de nem az van amit itt egyesek nyomatnak hogy csak és kizárólag az a helyes hogy megsemmisíteni mindent. Ezek beteg emberek akik másoknak is azt akarják előírni ahogy ők élnek.
jan. 29. 21:27
 45/51 anonim ***** válasza:
0%

44, szerintem meg az a beteg, aki ezt őrzi. Nincs tekintettel se tisztelettel az új kapcsolatára. Kéne a fenének egy ilyen hitvány alak!

Mer’ ahogy te élsz az jobb igaz? Undorító inkább, de hál istennek nem is ilyen ember a társam.

jan. 30. 11:24
 46/51 anonim ***** válasza:
40%

#45 Szeretem, imádom a Kedvesemet, de az exem egy különleges ember volt az életemben, és szeretem a közös képeinket meg azokat is, amiken egyedül van. Nem érzem magam betegnek, csak mert nem irtottam ki egy tolvonással.

De tudod, mit? Akkor szerintem pont az a beteg és lélektelen, aki azt akit állítólag egykor szeretett, kiirtja. Pont annyit is ért akkor az érzésed!

jan. 30. 12:28
 47/51 anonim ***** válasza:
46, mondom én, hogy nem futsz százzal. Nem is ismersz és ezek alapján betegezel meg lélektelenezel. Buta vagy, mint a föld az a te bajod. El sem tudod képzelni, hogy talán nem mindenki akar emlékezni a dolgokra, mert nem mindig csak jó dolgok történnek velünk. Vagy valakivel csak rossz és erre minek emlékezzen? Hm??
jan. 30. 14:12
 48/51 anonim ***** válasza:
33%

#47 TE betegeztél le a #45 válaszban!!!!!! Arra reagáltam!

De akkor a szövegértő olvasás sem megy!

És pont azt írtam, hogy ez arra vonatkozik, akinek szép volt a kapcsolata és nem haraggal váltak el!

De inkább a gyűlölködés megy csak itt, szövegértés nélkül!

jan. 30. 15:33
 49/51 anonim ***** válasza:
Pontosan a 45, meg az ilyen fajta beteg nárci betegezi le először azokat akik nem töröltek ki minden képet. Míg ez normális embernek eszébe se jutna, aki kitörli, törölje, aki nem nem, tökmindegy ahogy neki/nekik jobb. De pont ez jelzi hogy beteg vagy 45, mert nulla tolerancia van benned, parancsolgatsz és mindent megszabsz hogy mások hogy éljenek. Ennyi.
jan. 30. 16:55
 50/51 anonim ***** válasza:

49 eltakarodsz te a fenébe! Pont hogy nem én kezdtem..

Nem megszabom én így élek, igy választok párt. Ti meg éljetek akkor úgy, mint a szenilisek, akiknek kép meg relikvia kell mert képtelenek vagytok anélkül emlékezni és el sem tudjátok képzelni, hogy valaki nem akar. A szövegértés megy btw, de akkor azt írd le, amire gondolsz, mert nem az lett ideírva okoskám. Ideböfögni nárcizást azt tudtok, de azt se tudjátok mit jelent. És nem ezt.

jan. 30. 17:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!