Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitörölnéd azokat a képeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitörölnéd azokat a képeket a telefonodról amiken rajta van az exed?

Figyelt kérdés

Közös nyaralások, úgy amúgy szép emlékek viszont mégis vége már a kapcsolatnak. Az meg furán veszi ki magát egy következő lánnyal egy randin ha dobálja be a telefonom a közös képeket az exeimmel, meg a galériám 20%-át ilyen képek teszik ki.

Ti hogy kezelnétek ezt a kép-mizériát?

22F

ma 12:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
42%

Ki, meg is tettem. Meg kidobtam a fizikai albumokat meg szemèlyes ajándékokat és fordítva a párom is. Ő sem akarta megtartani és nagyon szomorú is lett volna, ha ő talál bármit.

Perszee voltak szép emlékek, de nem akarom már nézegetni. Nekem ez olyan, mintha a másik vagy én nem léptem volna túl.

ma 14:18
 22/37 anonim ***** válasza:
32%

A telefonomból igen. A számítógépemről nem. A közös idők csodálatosak voltak, ő is és az emlékek is az életem része volt. Az életem részét pedig nem akarom kitörölni.

N

ma 14:20
 23/37 anonim ***** válasza:
49%
Ahogy már sokan mondták, a telefonról szedd le, de ne töröld ki. Tedd be őket egy mappába majd tömörítsd a mappát jelszóval védetten. Így más nem tud belenézni. A tömörített file-t pedig ne csak egy gépen őrizd, mert egy winyó villám gyorsan beszarik. Legjobb a saját példány plusz valami felhő.
ma 14:36
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
A régebbi éves képek a felhőben vannak. A legutóbbi párommal képek a galériában külön mappában (az ott is marad, ő meghalt 2 éve). Párom tud róla, nem zavarja. Facebookon is maradt kinn egy közös kép (bár amúgy se volt sok).
ma 14:39
 25/37 anonim ***** válasza:

A régebbi exes* nem éves.

Nekem is amúgy egy 1 éves, 1 5 éves és 1 6 éves kapcsolatom volt.

*

24#

N 32

ma 14:42
 26/37 anonim ***** válasza:
25%

Mikor fogjátok elővenni a régi fotókat? Az ezüstlakodalom után?

Együtt nosztalgiáztok majd életetek fontos és csodálatos pillanatairól, amit másokkal töltöttetek?

ma 15:26
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
26 Te meg minek töltöd azzal a drága idődet hogy gondosan letakarítod az exet az összes eszközödből és tárgyaidat kidobálod stb? A fejedből úgysem tudod kitörölni, pont az ilyen görcsös lezárók szoktak hopp álmodni egyet aztán már az exnek írnak másnap hogy mi van veled.
ma 15:34
 28/37 anonim ***** válasza:

27

Szerintem 10 perc abból a rendkívül drága és becses időből nem olyan elképszetően sok. :D

ma 15:36
 29/37 anonim ***** válasza:
De ha álmodsz róla azért felhívod nem? Azért kell annyira letakarítani az ilyen lezáróknak azonnal, mert félsz hogy eszedbejut, de a tudatalattid pofátlanul előhozza.
ma 15:39
 30/37 anonim ***** válasza:
49%

#26 Akármikor. Sosem titkoltam a Párom elől, hogy boldog voltam az exemmel és Neki is volt már házassága is. Mégsem vagyunk féltékenyek a múltra.

Neked se lennék a párod soha, ha így vélekedsz egy múltbéli kapcsolatról, ha az szép volt.

#22 vagyok

ma 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!