Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitörölnéd azokat a képeket a telefonodról amiken rajta van az exed?
Közös nyaralások, úgy amúgy szép emlékek viszont mégis vége már a kapcsolatnak. Az meg furán veszi ki magát egy következő lánnyal egy randin ha dobálja be a telefonom a közös képeket az exeimmel, meg a galériám 20%-át ilyen képek teszik ki.
Ti hogy kezelnétek ezt a kép-mizériát?
22F
Ki, meg is tettem. Meg kidobtam a fizikai albumokat meg szemèlyes ajándékokat és fordítva a párom is. Ő sem akarta megtartani és nagyon szomorú is lett volna, ha ő talál bármit.
Perszee voltak szép emlékek, de nem akarom már nézegetni. Nekem ez olyan, mintha a másik vagy én nem léptem volna túl.
A telefonomból igen. A számítógépemről nem. A közös idők csodálatosak voltak, ő is és az emlékek is az életem része volt. Az életem részét pedig nem akarom kitörölni.
N
A régebbi exes* nem éves.
Nekem is amúgy egy 1 éves, 1 5 éves és 1 6 éves kapcsolatom volt.
*
24#
N 32
Mikor fogjátok elővenni a régi fotókat? Az ezüstlakodalom után?
Együtt nosztalgiáztok majd életetek fontos és csodálatos pillanatairól, amit másokkal töltöttetek?
27
Szerintem 10 perc abból a rendkívül drága és becses időből nem olyan elképszetően sok. :D
#26 Akármikor. Sosem titkoltam a Párom elől, hogy boldog voltam az exemmel és Neki is volt már házassága is. Mégsem vagyunk féltékenyek a múltra.
Neked se lennék a párod soha, ha így vélekedsz egy múltbéli kapcsolatról, ha az szép volt.
#22 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!