Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitörölnéd azokat a képeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitörölnéd azokat a képeket a telefonodról amiken rajta van az exed?

Figyelt kérdés

Közös nyaralások, úgy amúgy szép emlékek viszont mégis vége már a kapcsolatnak. Az meg furán veszi ki magát egy következő lánnyal egy randin ha dobálja be a telefonom a közös képeket az exeimmel, meg a galériám 20%-át ilyen képek teszik ki.

Ti hogy kezelnétek ezt a kép-mizériát?

22F

jan. 23. 12:42
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
55%

Az a sok múltbéli szép kapcsolat, ami már nincs...

Fránya nosztalgia.

jan. 23. 16:39
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
Kuka
jan. 23. 16:57
 33/51 anonim ***** válasza:
37%

16#

Mindenki tisztában van vele, h volt a másiknak előtte kapcsolata, de az nem azt jelenti, h tudni is akar róla.

Elég sok probléma szokott lenni abból, ha jelenlegi ember párja véletlenül talál az exről egy képet.

Rögtön indul a spekuláció, h vajon még mindig nincs túl rajta? Csak egy pótlék vagyok?

Vagy ő sokkal szebb/ jobban néz ki nálam,miért van velem? Stb.

Az aktuális páromat nem akarom sem megbántani, sem megalázni azzal, h az exemről őrizgetek képeket.

Természetesen, ha vkinek sajnos meghalt a párja és azért van róla képe, azt teljesen megértem.

jan. 23. 17:49
 34/51 anonim ***** válasza:
51%

3

Szóval kitörlöd az összes emlékedet pasik miatt, akik lehet fél év múlva sehol nem lesznek? :D Tudod, az az időszak is te vagy. Az életed része volt.

Nem kell naponta nézegetni. A felhőben vagy egy USB sticken elférnek.

jan. 23. 18:50
 35/51 anonim ***** válasza:
41%

"Az aktuális páromat nem akarom sem megbántani, "

Szóval megszabadulsz minden emlékedtől egy aktuális pasi miatt?

jan. 23. 18:51
 36/51 anonim ***** válasza:
66%
Az emlékek a fejemben vannak, nincsen hozzá szükség képekre.
jan. 23. 18:53
 37/51 anonim ***** válasza:
79%

Épp most végeztem a törléssel.

Nem fogok nézehetni olyan embert, aki elhitette hogy mennyire szeret, közben meg minden szaron hisztizett, megsértődött, cirkuszolt.

Elvett 2 évet az életemből, a telefonom tárhelyéből ezután már nem vesz el.

jan. 23. 20:05
 38/51 anonim ***** válasza:
32%
Én az intim képeket töröltem, meg a romantikusakat. Amin pl baráti tátsasággal vagyunk és ott van ő is azokat nem. Ettől még szép emlék és nem az exemre emlékeztet, hanem a barátaimra és az adott programra. Nem fogok kitörölni minden nyaralós, fesztiválozós képet amit amúgy szeretek emiatt.
jan. 23. 21:57
 39/51 anonim ***** válasza:
39%

Elég álszent duma ez a szép emlékek miatt megtartom a képeket. Ha annyira szép, meg jó volt a kapcsolat, akkor miért lett vége?

Arra emlékezzetek inkább és máris nem akartok nosztalgiázni.

Az aktuális partnerből meg nem lehet tudni, h mi lesz a későbbiekben. Nekem például a férjem lett. Egy darab képem nincs az exemről és nem is akarok rá emlékezni. Elvett az életemből több évet a hazugságaival.

jan. 23. 23:26
 40/51 anonim ***** válasza:

Én most megvédem azokat, akikre fújtok: ez egy tisztelet, hogy új lapot, tiszta fejezetet adsz valakinek. Én nem akarok egy szellemet nézegetni.

Btw, min nosztalgiàzunk? Ha olyan jó lett volna még vele lennél nem? Most azt vegyük külön, hogyha meghal a párod, akit szerettél.

jan. 28. 09:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!