Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitörölnéd azokat a képeket a telefonodról amiken rajta van az exed?
Közös nyaralások, úgy amúgy szép emlékek viszont mégis vége már a kapcsolatnak. Az meg furán veszi ki magát egy következő lánnyal egy randin ha dobálja be a telefonom a közös képeket az exeimmel, meg a galériám 20%-át ilyen képek teszik ki.
Ti hogy kezelnétek ezt a kép-mizériát?
22F
Az a sok múltbéli szép kapcsolat, ami már nincs...
Fránya nosztalgia.
16#
Mindenki tisztában van vele, h volt a másiknak előtte kapcsolata, de az nem azt jelenti, h tudni is akar róla.
Elég sok probléma szokott lenni abból, ha jelenlegi ember párja véletlenül talál az exről egy képet.
Rögtön indul a spekuláció, h vajon még mindig nincs túl rajta? Csak egy pótlék vagyok?
Vagy ő sokkal szebb/ jobban néz ki nálam,miért van velem? Stb.
Az aktuális páromat nem akarom sem megbántani, sem megalázni azzal, h az exemről őrizgetek képeket.
Természetesen, ha vkinek sajnos meghalt a párja és azért van róla képe, azt teljesen megértem.
3
Szóval kitörlöd az összes emlékedet pasik miatt, akik lehet fél év múlva sehol nem lesznek? :D Tudod, az az időszak is te vagy. Az életed része volt.
Nem kell naponta nézegetni. A felhőben vagy egy USB sticken elférnek.
"Az aktuális páromat nem akarom sem megbántani, "
Szóval megszabadulsz minden emlékedtől egy aktuális pasi miatt?
Épp most végeztem a törléssel.
Nem fogok nézehetni olyan embert, aki elhitette hogy mennyire szeret, közben meg minden szaron hisztizett, megsértődött, cirkuszolt.
Elvett 2 évet az életemből, a telefonom tárhelyéből ezután már nem vesz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!