Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg tudnád bocsátani, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnád bocsátani, hogy a párod belenézett a telefonodba?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a párommal kicsit hullámvölgyben vagyunk, tett valamit, amivel kissé sérült az iránta érzett bizalmam. Tudom, hogy nem volt helyes, de emiatt belenéztem a Facebook üzeneteibe. Nem nyitottam meg egy beszélgetést se, csak azt néztem meg hogy kikkel beszélt mostanában. Viszont rosszul érzem magam miatta és el arra gondoltam, elmondom neki. Ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben?
2020. nov. 12. 10:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Semmi baj nem lenne! ;)
2020. nov. 12. 10:39
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Én megbocsátanám, ha őszintén elmondaná, hogy miért tette, miért sérült a bizalma, bocsánatot kérne, és azt mondaná, hogy próbáljunk közös erővel kilábalni ebből a mélypontból.
2020. nov. 12. 10:40
 3/15 anonim ***** válasza:
70%

Én mindig csak akkor néztem bele a telefonjába az adott embernek, amikor volt egy rossz megérzésem. És mily meglepő mindig bejött a megérzés.

Ne érezd magad rosszul, ha neked erre volt szükséged. Lehet éppenséggel nem találtál semmit, de attól még előfordulhatott volna, hogy találsz. Egyébként se értem miért olyan nagy cucc, ha két szerelmes ember bele néz a másik telójába, nagy gondok vannak ha valamit rejtegetni kell. Nekem az említett megérzések mind ilyen szar kapcsolatok voltak, vége is lett. Aztán találkoztam a megfelelő emberrel, akinek bármikor ott a telója, nem rejtegeti, nincs is mit rejtegetnie.

2020. nov. 12. 10:41
 4/15 anonim ***** válasza:
61%
Rosszul esne, ha ellenőrzési szándékkal bele nézne. Ugyanakkor nincs mit titkolnom, többször van, hogy én kérem meg, nézzen bele, állítsa be a GPS-t meg hasonlók.
2020. nov. 12. 11:07
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Rosszul esne, mert alapvető tisztelet a másik felé, hogy nem kutakodok titokban a privát dolgaiban. Viszont elfogadnám a bocsánatkérést, és leülnék beszélgetni, hogy mi vitte erre, mitől ingott meg a bizalom és hogyan lehetne helyreállítani.
2020. nov. 12. 11:16
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

Rosszul esne, de ha okot adtam rá akkor egy szavam se lehetne. Ha nem adtam rá okot, csak ő fújt fel valamit, akkor nekem is megrendülne felé a bizammam. Meghallgatnám, hogy miért tette, talán meg tudnám bocsátani, ha őszintén meg tudjuk beszélni.

Szóval szerintem nem mindegy, hogy mit tett pontosan.

2020. nov. 12. 11:20
 7/15 anonim ***** válasza:
36%

Nem kell mondani neki semmit. Az ilyen kitárulkozásoktól lesznek a sértődések, ugyancsak gyanakvások ecc. Minek tennéd? Unatkozol? Na ugye.

Ha nem csajozik/pasizik akkor minek felemlegetni, nem tudod, hogy ő nem csinált hasonlót korábban, vagy valami mást. Az emberek nem ismerik 100%-ban egymást.

Nem volt lebukás, akkor lapozzunk. :)

2020. nov. 12. 11:26
 8/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem esne rosszul, mert nincs titkolni valom. A parommal alapbol tudjuk egymas jelszavat es barmikor a kezebe veheti a telomat.
2020. nov. 12. 11:31
 9/15 anonim ***** válasza:
43%

Engem nem zaklatna fel, nincs mit titkolnom, és olyan mély lelkizések sincsenek ismerőseimmel, amiről ne tudna már most is, vagy ne tudhatna meg. Közös a baráti társaságunk, szóval ha valakinek gondja van, azt elmondom, mert ismeri, és közösen próbálunk segíteni neki, még akkor is, ha egyikünk a "szócső".

A bizonytalanság, bizalmatlanság, mint jelenség inkább aggasztana. Szóval azt, hogy miben, mennyire turkált, elengedném, nem haragudnék, de mindenképpen tudni akarnám, hogy mitől érzi rosszul magát, hogyan tudnánk ezen javítani, hogy múlhatna el a bizonytalansága.

2020. nov. 12. 11:50
 10/15 anonim ***** válasza:
16%

KB 3 napja egy hasonló helyzetben egy NŐ, azt írta, hogy olyan férfival nem tudná együtt élni aki kontroll mániás féreg. Sok pontot kapott..

Akkor ezek szerint NEM LEHET megbicsátani SENKINEK!

2020. nov. 12. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!