Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonrejtegetés, avagy miért nem nézhet bele a párod a telefonodba?
Mindenkire vonatkozik a levéltitok, kell magánszféra, régen rossz, ha ennyire ráakarnak telepedni egy emberre. Ha ennyire nincs bizalom, milyen kapcsolat az?
Majd megmutatom, ha én akarom és nem a féltékenységi roham hatására. :) Nyugi, lehet simán árnyékra vetődsz, de ne rontsd ilyenekkel a kapcsolatot.
Ha a párom ezt kérné tőlem, nem lenne a párom! Semmi privát szférám nem lehet? De mondok egy példát... Barátnőmmel beszélgetek, ő elmesél nekem valamit. Nekem, és nem a páromnak, akivel életében egyszer találkozott. Én sem örülnék, ha a magánéletem idegennek teregetnék ki, soha nem tudnék megbízni egy olyan barátban, aki minden privát ügyünket megosztja a párjával is.
De különösebb ok nélkül is: van privát szférám, amihez ragaszkodom. Ez az ok. Én is tiszteletben tartom az övét. Bármikor beléphetnék a gépébe, levelezésébe, de nem teszem. Ezt hívják úgy, hogy bizalom.
"Mindezek mellett ha én is ott vagyok, szabadon azt csinálhat vele, amit akar, csak lássam."
"Bármikor beléphetnék a gépébe, levelezésébe, de nem teszem."
Na és akkor mi van, amikor ezt sem lehet? Amikor már nagyon "vadul" védi a telót/gépet? Amikor látod, hogy nagyon ír valamit, de még akkor se mond semmit, amikor rákérdezel, hogy mit ír?
"Ha ennyire nincs bizalom, milyen kapcsolat az? "
Mert az milyen kapcsolat, amikor az egyik fél látványosan titkolózik a másik előtt?
A laptop nincs jelszóval védve, a telefon igen, amit már szerintem milliószor meglátott, de nem nagyon érdeklődik a telefonom és a benne rejtőző dolgok iránt. Nincs mit titkolnom, a jelszó nálam csak egy plusz, megszoktam, hogy van.
Meg amúgy is, ha valaki féltékeny időszakát éli, azt úgysem állítja meg egy ártatlan jelszó. :D
Nézd, én bármikor a párom kezébe adom a telefonom. De abban a pillanatban, hogy elkezdene faggatózni, hogy kinek írok, vagy beleolvasgatna, máris visszavenném.
Egyszer fordult elő, hogy egy üzenetet mutattam a páromnak, ő automatikusan lejjebb görgette, én kivettem a kezéből. Ő elnézést kért, mondván nem volt joga elolvasni, amit nem mutattam meg. Én is így gondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!