Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonrejtegetés, avagy miért nem nézhet bele a párod a telefonodba?
Isten mentsen az olyan személyektől, mint Te, kérdező. PRIVÁT SZFÉRA, mond valamit? SOHA nem mutatnám meg a páromnak. Egyrészt hűséges vagyok, másrészt semmi köze hozzám. Én se nézek az övébe bele. Ha ezt nem fogadja el, szerelem ide vagy oda, fel is út, le is út! Ezt nem tűrném el!
24/F
A telomon gepemen jelszo van. Gepen tudja. A telomba meg akarmikor belenezhet, barmilyen levelezesem vegigolvashatja, ha szol: akkor azonnal feloldom a telot es odadom.
A jelszo a csaladtagjaim baratok miatt van. Illetve, ha nem vagyok ott, ne irhasson a nevemben senkinek. A baratsagokat feltve orzom, ment mar ilyen miatt tonkre baratsag.
N
N
Nem értitek a kérdést!
A párja vadul rejteget mindent,ez azért feltűnik egy idő után!
Ez nem bizalom kérdése!
Nekem nem jelszavas, hanem ujjlenyomatos a telóm :D
De én is úgy gondolom, hogy ennyi privát szférám had legyen már. Együtt élünk ergo csak ennyi maradt a magánéletemből. És ahogy valaki előttem is írta, sokszor beszélünk a barátnőmmel messengeren, ő kipanaszkodja magát nekem, én is szoktam neki. És ezek a beszélgetések RÁNK tartoznak, nem a férfi társainkra :)
A gépemen azt csinál a párom amit akar.
De félreértés ne essék, se a gépen, se a telefonomon nincs rejtegetni valóm (nem csalom meg, nem flörtölgetek pasikkal), csak egyszerűen úgy érzem, hogy "legalább csak ennyim had maradjon meg, ami az ENYÉM" :)
ma 08:20 vagyok
És az lemaradt, hogy szerintem az a bizalmatlanság felső fokon, ha az egyik fél kutakodni akar a másik magánjellegű dolgai közt...Én ezt nem tartom fair-nek. Ha nincs bizalom, halott ügy az egész.
Én bízok benne annyira, hogy ha belenéz se csinál semmi olyat, ami gáz volna (simán 100 IQ fölött van)
Pár jelszavamat ismeri is.
Én nem kérdeztem az övét, de megmondaná.
Aki titkolózik, az nem a privát szféráját félti, az egyszerűen nem jár egyenes úton, vagy beteg.
Ismerek ilyen alakokat, kolléga volt, a végén már azon pufogott, hogy honnan tudom én az új telefonszámát (megadta, de elfelejtette) - szóval a paranoia nem tréfa - én párkapcsolatban se nagyon viselném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!