Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg tudnád bocsátani, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnád bocsátani, hogy a párod belenézett a telefonodba?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a párommal kicsit hullámvölgyben vagyunk, tett valamit, amivel kissé sérült az iránta érzett bizalmam. Tudom, hogy nem volt helyes, de emiatt belenéztem a Facebook üzeneteibe. Nem nyitottam meg egy beszélgetést se, csak azt néztem meg hogy kikkel beszélt mostanában. Viszont rosszul érzem magam miatta és el arra gondoltam, elmondom neki. Ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben?
2020. nov. 12. 10:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Mi rendszerint használjuk egymás telefonját... nincs egyikünknek sem titkolni valója
2020. nov. 12. 11:56
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Engem nem nagyon érdekel, ha belenéz a párom a telefonomba, nincs rejtegetni valóm, de egyébként nem is szokott, tiszteli a magán szférámat.

Ha megcsalás miatti kutakodás céljából nézne bele, akkor meg kell beszélni, hogy miért gondolta úgy, holott nem csináltam semmit. Akik addig eljutnak, hogy x év után bele kell nézniük a másik telefonjába, az általában sajnos hoz is eredményt. Egyes embereket máshogy nem lehet lebuktatni, mert hazudnak, mint a vízfolyás. Ebből a szempontból nem tudok belekötni abba, ha belenéz valaki a párja telefonjába. Aki alaptalanul kutakodik és az a hobbija, hogy ellenőrizgesse a másikat folyamatosan, na az viszont már nem normális.

2020. nov. 12. 12:05
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
#10 más az, ha valaki kényszeresen ellenőrizget, mert neki ez az alap egy kapcsolatban, és más az, ha valaki xy okok miatt elbizonytalanodik. Nyilván a folyamatos, feszített ellenőrizgetés, hajszálhasogatás, kötekedés nem normális, és senki nem köteles elviselni. Bizonytalan pedig szerintem mindenki lehet néha élete folyamán, akár ok nélkül is. Jobb esetben ezt is sikerül őszinte beszélgetéssel megoldani, viszont sokan tartanak attól, hogy a másik hazudik, és úgysem mondaná el. Ezért nyúlkálnak sokan ilyenkor a másik telefonjához. Nem szép dolog, ha alapvetően nem szokták egymásét használni, illetve face to face elmagyarázni az okát, és elkérni szerintem is korrektebb, mint a másik háta mögött kutakodni. De a szomorú, hogy sokan okot adnak rá, és mire idáig jut valaki, addigra lesz is mit találnia. Az "akkor miért nem szakít már előtte" kérdésre igazából egyszerű a válasz, az ember nem akar ilyesmit elhinni arról, akit szeret, így az utolsó szalmaszálba is kapaszkodik, amíg bizonyosságot nem szerez. Mert a bizonytalanságot viszont az árulásnál is rosszabbul viseli. Persze, ezzel sincs mindenki így.
2020. nov. 12. 12:35
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Meg tudnám bocsátani, de mivel eleve bizalmatlanság miatt nézte meg, én pedig bizalmatlan lennék azért, amiért kutakodott, így azt valahogy helyre kéne állítani, és sokat beszélgetni. Illetve mondanám, hogy sosem hazudtam neki, nem adtam okot arra, hogy a hátam mögött intézkedjen, így ha legközelebb van valami félreérthető szerinte, vagy aggályai vannak, előbb beszeljünk róla.
2020. nov. 12. 12:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából mi nem nagyon szoktuk egymás telefonját használni nem bizalmatlanság miatt, hanem mert egymás társaságában ritkán használjuk. Sajnos volt egy nagyobb hazugsága, amit nem mondott el, hanem lebukott előttem, ezért voltam bizonytalan.
2020. nov. 12. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!