Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ne tarts a telefonodon xxx képet, tanulságos nem?
Lőttem a farkamról két képet, amit elküldtem egy csajnak, 21. század, bumm neki van ilyen, elég ritka aki még nem fotózta magát vagy a bnőjét...
Szóval kocsmába lövünk egy közös képet, én próbálom valakinek elküldeni facebookon üzenet formájában, tallozom a fénykép albumból, ahol is megjelenik ugye két kép a farkamról rögtön, hiszen azokat csináltam korábban, és nem töröltem... Srácok majdnem visszaköpték a sört, azt mondták ez most trauma volt nekik.. :D
nekem kb 100, de lehet több ilyen kép van a telómon :D
egyszer muter előtt buktam be majdnem, igaz van vagy 10 mappám amibe rendszerezve vannak a képek, de mindegyik miniatűr formában van, és mikor kerestem egy képet anyámnak, ott virított a farkam az egyik mappa elején xd
még jó hogy gyorsan elgörgettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!