Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Nagyon fel háborodnátok, ha egy srác miattatok "balhézna" egy szorakozó helyen? Jogos a lány felháborodása ezen esetben? (Nagyon tanulságos kis történet csajoknak)
Jogos is,mert én is kicsit kínosan érezném magam,hogy kb gyakorlatilag én vagyok a konfliktus forrása és ez az egész átvitt értelemben ugyan,de az én hibám. Viszont nem jogos,mert végülis te csak őt védted,igaz,lehet,hogy jobban jársz,ha nem ütöd bele az orrod.
Figyelj,döntsd el te,hogy megérte-e. Ha úgy érzed most is,hogy meg kellett tenned,és nem bánod,akkor meg nincs mit agyalni tovább rajta,bárhogy reagált is a lány
Teljesen mindegy, még ha a barátja lennél, akkor sincs jogod beleszólni, abba, ha valaki táncol a lánnyal. (Mellesleg ha a lánynak megfelelne, hogy csak lefekszenek, akkor sincs semmi közöd hozzá)
Amikor jogod lenne a tettlegességre, ha a srác ERÖSZAKOSKODNA a lánnyal, minden más esetben nagyfokú bunkóság.
Ha ilyet tenne akár a barátok, de föleg ha csak ismerös, többé nem állnék vele szóba.
4. Hát tudod a valaki szerelmes......
Egyébént a srác kért tölem elnézést utána pár nappal. Nem tudta, hogy mélyebben vonzódok a lányhoz. Egyébként azóta haverok vagyunk:).... de tényleg. Csak a lány nem tudta ezt lenyelni még mindig...... és ez bánt......
Voltam hasonló helyzetben, és igen, felháborodtam.
Védjen meg, ha én is akarom, de ne szóljon bele abba, hogy mit csinálok és kivel, ha nem is járunk..
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!