Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éve lány vagyok és kíváncsi voltam milyen a szex és már nagyon meg bántam a dolgot történet lenn!?
mindenkivel megesik az ilyen... megmondom öszintén, hogy igy utolag ha belegondolok én se azzal vesztettem el akivel jo lett volna...
De ezen már kár buslakodni megtörtént ez van tedd tul magad rajta. :)
Visszacsinálni nem tudod, akkor meg minek rágódsz rajta?
Megtörtént és kész. Jó volt? Gondolom. Akkor meg nem kell a megbánás.
húha, mi lesz most...!?
És ezt mindenféle bunkóság nélkül írom.
Manapság lányok 14évesen kúpkúrát kapnak, ez legyen a legnagyobb bajod, szerintem.
ilyenkor mindig meghal egy kiscica.
amúgy jót röhögök mindig az ilyen történeteken, "nem ilyen lány vagyok" :D:D nem hát! :D
bocs de én elítélem az ilyen álszent ringyókat :]
Te egy másik világban élsz.
Azzal akarod elveszíteni, aki a férjed lesz?
Ez csodálatos dolog, de mamár nincs ilyen. Se pasi, se nő. 200 éve még normális volt, de mamár nem az.
Minden gyümölcsöt végig kell próbálnod, mire kiválasztod azt az egyet, ami neked a legjobban ízlik.
Mert ha olyat választasz, akivel rossz a szex, később abból válás lesz, ez garantált.
Miért kéne magad rosszul érezned? A szex jó dolog, csak nem 14 évesen, de te 22 vagy, ez abszolút korrekt kor. Azzal szexelsz akivel akarsz, erről szól a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!