Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora hülye történetet még úgyse láttatok:D?
szóval,megismertem egy lányt,elsőre tök semleges nekem...,majd egy pár hónap múlva megkeres,összebarátkozik velem,én is vele, minden rendben,tök jó barátság,majd egyszer csak elkezd furán viselkedni,kerülni,ez felizgat engem,és a baráti érzéseim átalakulnak szerelemmé. És eljutottunk oda,hogy a lány elérte,hogy belé szerettem(szerintem tudatosan csinálta). ezek után ő továbbra is távolodik tőlem,nekem meg egyre jobban bejön,majd amikor már szinte lemondtam róla,akkor előkerült újra,és megint volt szemezés meg minden. Majd megint egy kis szünet,és most újabban meg elkezdett bunkó módon viselkedni velem,így most végül meg azt érte el,h totál kiábrándultam belőle,és megint ott tartunk mint az elején...semleges nekem...
25/F
24/L
Igazából ez így fájdalommentesen ért véget:)
csak nem értem,miért csinálta...,csak az időt sajnálom,amit elvesztegettem rá...
a fiúknak/férfiaknak mindig az kell amit nehezen szerezhetnek csak meg amiért tényleg küzdeniük kell.
Ettől is lesznek férfiak..
Ugy gondolom ezért is tetszett meg neked annyira és szerettél belé.
De arra hogy miért viselkedett veled igy arra sajnos én nem tudok neked válaszolni ;)
Most a végén már anniyra taszított,hogy ezt már nem tudhattam be annak,h csak elérhetetlennek akar látszani, vagy lehet,h még mindig akar valamit?
Mert én most már nem akarok tőle semmit,sajna átesett a ló túloldalára,vagyis annyira távolságtartó lett velem,hogy az már nem vonz,hanem egyenesen taszít.
Lehet hogy csak az erejét próbálgatta rajtam? Szoktak ilyet csinálni a csajok 24 évesen is. Nem gyerekes ez egy kicsit?:)
első! te a lány voltál,vagy a fiú?
és nálatok kiderült,h pontosa nmiért történt a dolog?
csak,h tudjam,h én vagyok e a hibás,vagy sem
2ik vagyok
Miért nem beszélsz vele és kérdezel rá nyíltan.
Hogy téged ez nagyon zavar,miért csinálta ezt veled stb stb
24 évesen így viselkedni elég ciki!
Talán jobban is jártál,h nem kezdtél vele komolyabban!
24n
1
én a fiú vagyok
nem derült ki semmi
senki nem volt érdemben hibás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!