Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitörölnéd azokat a képeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitörölnéd azokat a képeket a telefonodról amiken rajta van az exed?

Figyelt kérdés

Közös nyaralások, úgy amúgy szép emlékek viszont mégis vége már a kapcsolatnak. Az meg furán veszi ki magát egy következő lánnyal egy randin ha dobálja be a telefonom a közös képeket az exeimmel, meg a galériám 20%-át ilyen képek teszik ki.

Ti hogy kezelnétek ezt a kép-mizériát?

22F

ma 12:42
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
18%
Neked tetszene fordítva? Nézitek a képeiteket, majd feljön egy, ahol a csajod csecsét fogja a feka ex-kanija?
ma 12:44
 2/32 anonim ***** válasza:
49%
Nem törlök semmit.
ma 12:44
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Én töröltem mindent.
ma 12:48
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd.Ilyen korban egy rövid kapcsolatot felesleges őrizgetni.

Azért azt már mondjuk meg lehet érteni, ha valaki egy 8-10 éves élettársi kapcsolat, jegyesség, házasság, életközösség után nem törli ki, dobja ki az emlékeit.

Ha valaki elválik, az sem dobja ki utána a családi fotókat.

Azért ez a helyzet másabb.Én kitörölném a rövid kapcsolatból származó dolgokat.

ma 12:49
 5/32 anonim ***** válasza:
72%
Képeket? Még a számát is!
ma 12:49
 6/32 anonim ***** válasza:
73%

Nem törölném. Most emiatt ne legyen pl szalagavatós vagy nyaralós képem?

Persze van 1-2 kép, amit törölnék, ha csak az exről szól (pl csak simán alszik, vagy valami random kép aminek nélküle semmi jelentőssége, meg ugye az intimebb képeket is törölném)

ma 12:50
 7/32 A kérdező kommentje:
4# a képek amiket fájna kitörölni egy 2.5 éves kapcsolatból maradtak meg ezért is merül fel bennem hogy meddig őrizgessem. Szép emlékeket idéz, viszont vissza is tart mert nincs jövője hiszen már régen szakítottunk.
ma 12:53
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd fel gépre vagy felhőbe aztán kész.
ma 12:54
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én lementeném egy adathordozóra (akár számítógép winchesterére) egy jól eldugott almappába, és a telefonból kitörölném.

Tehát nem semmisíteném meg a képeket, de olyan helyre raknám, hogy ne "jöjjön szembe" a mostani barátnőmmel, ha véletlenül a telefonomat, számítógépemet stb. használja.

Az tényleg elvárható, hogy őneki ne kelljen ezt nézegetnie. Valószínűleg én se nagyon nézegetném, de azért nem törölném ki. Lehet, hogy ha ez a kapcsolatom is véget érne, akkor amíg magányos vagyok, újra szívesen megnézném azokat a képeket. Ha jól értem, több évig tarthatott az a kapcsolat, hiszen közös nyaralásokról írtál.

ma 12:55
 10/32 anonim ***** válasza:
65%

7

Akkor viszont nem vagy túl a szakításon. Nincs ezzel baj, de így nem a legszerencsésebb újra randizni.

ma 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!