Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párod megnézheti a telefonod (sms, híváslista), facebook oldalad? Nekem teljesen normális, ha bizonytalannak látom, kérdés nélkül rögtön odaadom, mert nincs titkolnivalóm. Mások miért nem adják oda?
Mert nem úgy beszélek a haverommal hogy azt más is olvassa. Például ha tegyük fel írná milyen jó csajjal jár össze és elküldi a képet róla, én megnézem és atya gatya, bűn ronda, akkor is azt írom, hogy grat tesó, én is elkapnám, kár hogy nem vagyok szingli!
Ez most hülye példa, de érted. Ezt egy nő elolvasa, na annyi a kapcsolatnak. Pedig csak egy szimpla bíztatás hogy egészségére.
Megnézhetjük egymás telefonját de nem tesszük. Valahogy a másik táskája, pénztárcája, telefonja privát szféra. Nincs racionális magyarázat, egyszerűen így érezzük helyesnek. Nem is volt ez téma sosem.
Ha már felmerül az igény, hogy átkutasd a másik dolgait, vagy így kell bizonygatnod a megbízhatóságodat, akkor érdemes elgondolkodni a kapcsolat létjogosultságát illetően.
Ha lenne titkolnivalóm, nem ilyen oldalakon bonyolítanám.
Nem is értem, van, aki igen?
Szerintem az a nevetséges, hogy valaki turkálásnak vagy kutatásnak veszi, hogy van egy kis átjárás. Ti talán inkább féltek vaalmitől? Mint aki beszar attól ha rendőrt lát az utcán, ha van okod csak akkor félsz.
Attól még, hogy megnézek valamit a telefonon nem azt jelenti hogy szóról-szóra végig olvasok MINDENT és az összes beszélgetésből amit csak találni rajta. Ez is gyenge kifogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!