Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párod megnézheti a telefonod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párod megnézheti a telefonod (sms, híváslista), facebook oldalad? Nekem teljesen normális, ha bizonytalannak látom, kérdés nélkül rögtön odaadom, mert nincs titkolnivalóm. Mások miért nem adják oda?

Figyelt kérdés
Nekem tényleg teljesen normális, a bizalom része. De ahogy látom a való életben, és itt az oldalon is, a telefont, és a facebook üzeneteket valamiért mindenki titkolja a párja előtt... aztán ebből lesznek az összeveszések, illetve, hogy titokban nézi meg a másik telefonját.
2023. nov. 25. 20:38
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
84%
Nekem most az egyik barátnőm konkrétan azt kérdezte, hogy Canestent vagy Micovagot használjon-e szerintem inkább hüvelygombára. Namost, a férjemnek semmi köze ahhoz, hogy a barátnőmnek épp gombás a pinája.
2023. nov. 25. 21:12
 12/43 anonim ***** válasza:
80%
Mert vannak dolgok, amik csak rám tartoznak és arra, akivel írok. Pl ha a legjobb barátnőm írja, hogy a francba, valami nem oké odalent, tudok e valami tuti hüvelykúpot, ez nem tartozik másra, nem, a férjemre sem. Vagy pl én tárgyalom valakivel, hogy milyen ajándékot rendeltem férjemnek x alkalomra. Egyszerűen kell ennyi privát szféra. Visszafelé is így gondolom.
2023. nov. 25. 21:13
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
11#, látom, ugyanarra gondoltunk :) 12 voltam.
2023. nov. 25. 21:14
 14/43 anonim ***** válasza:
17%
felőlem abba néz bele amibe akar. nincs se titkolnivalóm, se szégyellnivalóm.
2023. nov. 25. 21:37
 15/43 anonim ***** válasza:
17%
Nálam az én kapcsolatomban nincs olyan, hogy csak az én vagy csak az övé
2023. nov. 25. 21:38
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően az online kommunikáció a privát szféra része, de kifejezetten rejtegetni nem szoktam, max ha tényleg egy másik ember titkairól van szó. Ha épp a pasim gépét használom, és nyitva marad a Facebook, nem rohanok kijelentkezni, annyira nem érdekel.
2023. nov. 25. 21:50
 17/43 anonim ***** válasza:
85%

Nekem sincs titkolnivalóm, de ami nem tartozik rá, az nem tartozik rá. Az ilyen "bepasizok, és utána az emailcímünk is mátéésdalmakukac", az nagyon nem én vagyok.

Úgy nőttem fel, hogy a szüleim kopogtak az ajtómon, nem kutattak a szobámban, táskámban. Nekem ez az alap.

Nem is akarok olyanokkal barátkozni, akik elárulják a bizalmamat, és a párjuknak adják olvasgatásra az üzeneteimet.

2023. nov. 25. 22:18
 18/43 anonim ***** válasza:
12%
Nálam legalább olyan szinten vagyunk együtt, hogy mindent is megosztunk a másikkal, nincs olyan , hogy ez vagy az nem tartozik rá mert egy csapatban vagyunk
2023. nov. 25. 23:24
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de a barátaid tudják, hogy amit elmondasz nekik, azt te elpletykálod a faszidnak?
2023. nov. 26. 00:32
 20/43 anonim ***** válasza:
0%
igen és, nálam ez a normális
2023. nov. 26. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!