Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párod megnézheti a telefonod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párod megnézheti a telefonod (sms, híváslista), facebook oldalad? Nekem teljesen normális, ha bizonytalannak látom, kérdés nélkül rögtön odaadom, mert nincs titkolnivalóm. Mások miért nem adják oda?

Figyelt kérdés
Nekem tényleg teljesen normális, a bizalom része. De ahogy látom a való életben, és itt az oldalon is, a telefont, és a facebook üzeneteket valamiért mindenki titkolja a párja előtt... aztán ebből lesznek az összeveszések, illetve, hogy titokban nézi meg a másik telefonját.
2023. nov. 25. 20:38
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
84%
Wow.
2023. nov. 26. 00:38
 22/43 anonim ***** válasza:
87%

"Ti talán inkább féltek vaalmitől?"

Nincs sokom félni, de felszólításra átadni a telefont, hogy végignézzék, az nálam szakító ok lenne, pedig semmit nem találna. Egyszerűen nonszensz. Még anyám sem nézte át a cuccaimat gyerek- és kamaszkoromban sem.

2023. nov. 26. 01:27
 23/43 anonim ***** válasza:
82%

A bizalom pont arrol szol,h nem nezed at a trlojat taskajat se soha.

Nalatok nincs bizalom,halott a kapcsolat.

2023. nov. 26. 02:14
 24/43 anonim ***** válasza:
83%

Nem.

Pl semmi köze hozzá, hogy az én barátnömnek mi baja van.

Ha már ez felmerül a rosebb megette.

2023. nov. 26. 02:15
 25/43 anonim ***** válasza:
85%

"a bizalom része"

Ez pont a bizalom teljes hiányát jelenti.

2023. nov. 26. 03:01
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátnőd megkérne, hogy ne tudósítsd a párod a dolgairól, megszakítanád a barátságot?
2023. nov. 26. 04:28
 27/43 anonim ***** válasza:
0%

Nem felszólításra adod oda. Nem kell ilyen kisarkitottan fogalmazni, csak hogy igazad legyen.

Ezzel a barátnős téma dologgal sokan próbálnak védekezni, de nyilván nem a csajszi levelére lesz a legkivancsibb egy férfi. Másrészt ha olyat lát akkor nem olvassa tovább és kész.

De amit más is mondott amúgysem arról szól ez, hogy mindenkitől elolvasok mindent. Nekem kint van a mobil az asztalon, ha épp lejön egy üzenet vkitől, nem érdekel ha meglátja. Annyira nem lehet személyes egy fél mondat hogy ne láthassa.

Ha a szomszédra rá kell írni és az én socialom van megnyitva, akkor megteheti azzal. Vagy mondjuk felköszönteni egy ismerőst a nevünkben.

Kb erről szól ez, nem teljes átvilágításról

2023. nov. 26. 06:47
 28/43 anonim ***** válasza:
79%
Én odaadom, nem az.A baj csak az, hogy aki a tied elkéri, az már felkészül rá, hogy te is elkéred, az ő telefonjából már ki van törölve MINDEN, aztán azon vekeng, hogy mondjuk egy kollégád megkérdezte holnap xy dolgot elintézel-e neki, vagy akármilyen jelentéktelen dolog.Ez így működik.
2023. nov. 26. 09:37
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi tudjuk egymás jelszavait, be tudunk lépni egymás facebookjára, vagy telefonjába, de eszünkbe sincs átnézni a másikét. Ezt hívják bizalomnak.
2023. nov. 26. 10:36
 30/43 anonim ***** válasza:
78%
Így van, ahogy 28 írta. AKi elkéri, az a sajátját már kitakarította. És egyébként is rendkívül gyerekes dolog és a bizalom teljes hiányát jelenti. El nem tudom képzelni azt a szitut, hogy odaadjam a telefonom felülvizsgálatra. RÖHEJ!
2023. nov. 26. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!