Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párod megnézheti a telefonod (sms, híváslista), facebook oldalad? Nekem teljesen normális, ha bizonytalannak látom, kérdés nélkül rögtön odaadom, mert nincs titkolnivalóm. Mások miért nem adják oda?
"Ti talán inkább féltek vaalmitől?"
Nincs sokom félni, de felszólításra átadni a telefont, hogy végignézzék, az nálam szakító ok lenne, pedig semmit nem találna. Egyszerűen nonszensz. Még anyám sem nézte át a cuccaimat gyerek- és kamaszkoromban sem.
A bizalom pont arrol szol,h nem nezed at a trlojat taskajat se soha.
Nalatok nincs bizalom,halott a kapcsolat.
Nem.
Pl semmi köze hozzá, hogy az én barátnömnek mi baja van.
Ha már ez felmerül a rosebb megette.
"a bizalom része"
Ez pont a bizalom teljes hiányát jelenti.
Nem felszólításra adod oda. Nem kell ilyen kisarkitottan fogalmazni, csak hogy igazad legyen.
Ezzel a barátnős téma dologgal sokan próbálnak védekezni, de nyilván nem a csajszi levelére lesz a legkivancsibb egy férfi. Másrészt ha olyat lát akkor nem olvassa tovább és kész.
De amit más is mondott amúgysem arról szól ez, hogy mindenkitől elolvasok mindent. Nekem kint van a mobil az asztalon, ha épp lejön egy üzenet vkitől, nem érdekel ha meglátja. Annyira nem lehet személyes egy fél mondat hogy ne láthassa.
Ha a szomszédra rá kell írni és az én socialom van megnyitva, akkor megteheti azzal. Vagy mondjuk felköszönteni egy ismerőst a nevünkben.
Kb erről szól ez, nem teljes átvilágításról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!