Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem tudom, hogy vele szeretnék-e lenni? 19/l
Mielőtt valaki leszólna, azért inkább ebbe a kategóriába írom a kérdést, mert inkább tapasztaltabb emberek válaszaira lennék kíváncsi, szerintem itt több ilyen ember olvassa, mint a tini párkapcsolatokban :)
Szóval ott kezdeném, hogy nem volt még barátom, max csak 1-2 kavarás, vagy hasonlók, de az sem nagyon. Most viszont van egy srác, az egyetemről ismertem meg, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, tök jókat tudunk beszélgetni meg minden. Ezután egy buliban csókolóztunk, és azóta folyton bókol, randiztunk is, vagyis nem volt kimondva, hogy ez az, de elég nyilvánvaló volt, utalgat, hogy velem szeretne lenni, alapvetően nagyon aranyos, de nekem fogalmam sincs, hogy akarom-e ezt. Mármint régebben egy csomószor úgy éreztem, hogy úristen, nekem kell egy barát, mert mindenki kapcsolatban volt körülöttem, és most valamiért úgy érzem, hogy tök jól elvagyok én egyedül, nem szeretnék senkivel sem együtt lenni. Közben meg bűntudatom van baromira, mert én is írom neki a puszis fejet, vagy akármi, élőben is úgy jöhet le, hogy bejön nekem, de közben meg baromira nem tudom már mit szeretnék, az idő előrehaladtával egyre jobban elbizonytalanodom. Nem tudom, arra is gondoltam már, hogy csak megijedek ettől az egésztől. Ez normális? Annyira rosszul érzem magam emiatt, nem tudom mit csináljak.
Szerintem ez normális, a csajok nem tudják, hogy mit akarnak. Legalábbis a többség nem, a haverjaim szerint vagy 30'-ig egyik sem.
Adj neki egy esélyt, fiatalok vagytok, nincs mit vesztenetek, fogd fel szórakozásként, szerencsétlen srác sem valami jó ebben, ha ilyen kétségeid vannak, de hát majd kialakul. Gondolom mindig ott van neked és picit sok belőle, még ha csak tudat alatt is.
21f
Tegyél egy próbát.
Max ha még tényleg nem állsz készen akkor szakítotok. De én nagyon drukkolok nektek.
Ha kérdésed van nyugodtan írj prrivátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!