Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitörölnéd azokat a képeket a telefonodról amiken rajta van az exed?
Közös nyaralások, úgy amúgy szép emlékek viszont mégis vége már a kapcsolatnak. Az meg furán veszi ki magát egy következő lánnyal egy randin ha dobálja be a telefonom a közös képeket az exeimmel, meg a galériám 20%-át ilyen képek teszik ki.
Ti hogy kezelnétek ezt a kép-mizériát?
22F
1# xd
köszönöm a gyors válaszokat, kigyomlálom a galériát, mert ez valóban nem állapot
Nem töröltem ki az exemmel való képeket, át vannak mentve a laptopomra, ahol a képeimet tárolom. Ugyanúgy rendszerezve vannak a vele való képek, mint a barátnős vagy utazós képeim. Igen, szétmentünk, de évekig boldogok voltunk és attól, hogy hosszútávon nem működött a dolog, a vele való élmények ugyanúgy szép emléknek megmaradtak.
A jelenlegi párom sose hozta fel a témát, engem pedig nem érdekel, hogy mi lett a sorsa az exével készült közös képeivel.
25/N
Én addig tárolgattam róla a képeket, amíg nem tudtam tovább lépni. Ahogy egyre jobban lettem, úgy szépen kitöröltem minden emléket vele.
Attól, mert akkor szép volt vele nem tartom meg a képeket, hisz ez azt jelenti, h még mindig a múltban vagyok.
A mostani párommal is rengeteg szép emlékeket szereztem és azokra akarok emlékezni, nem az exeimmel töltött időkre.
Nem beszélve arról, hogy mekkora bunkóság ez a jelenlegi pároddal szemben!
Gondolom neked sem esne jól, ha az exéről találnál képeket a gépén, mert még nem tudta törölni!
Ez Red flag!
15-ös, én pl. nem csinálnék ebből problémát.
30 éves volt, amikor összejöttünk. Konkrétan két exéről (a két legkomolyabbról) beszélt is nagy vonalakban. De egyébként is nyilvánvaló, hogy volt előttem párja, azt furcsálltam volna, ha 30 éves koráig nem lett volna. Akkor meg?
Ha el vannak rakva egy olyan helyre, ahol nem akadok beléjük, én biztos nem kotorásznék utána. Vagyis, ha lenne, se nagyon találnék rá.
Tekintettel arra, hogy nekem nem voltak villám kapcsolataim csak sok-sok évig tartó, hosszú kapcsolatok amik így vagy úgy de meghatározták az életemet, nem törölném.
Nyilván nem dugom a párom orra alá, de nem törlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!