Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar nők többsége "aranyásó"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők többsége "aranyásó"?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek,de ezen az oldalon is és más fórumokon is gyakran olvasom a nőknek milyen anyagi elvárásaik vannak a férfiak felé.

Ezek szerint akkor kijelenthető,hogy a magyar nők többsége egyszerű "aranyásó"?

jan. 15. 08:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:

67 vagyok.

Mondjuk egyik válasz se az enyém. "65-64-63-62-59-58-57"

jan. 15. 15:06
 72/86 anonim ***** válasza:
77%

Megválaszolnád, hogy mi olyan felháborító abban, ha valaki nem akarja eltartani a párját? Hogy miért dühítő, ha egy nő nem akar éhezni otthon a kisbabával szülés után?

"Csak azt nem értem,ha a való életben is ilyen a stílusotok,hogy várjátok el bármilyen férfitól is,hogy tiszteljen titeket?"

Milyen "ilyen stílus"? :D

Nevetséges, ha egy nő nem dolgozik és el kell tartani akkor az a baj, de ha meg dolgozik és nem kell eltartani, akkor meg az is baj.

jan. 15. 15:06
 73/86 A kérdező kommentje:

Azzal nincs semmi gond,ha valaki kulturált stílusban nem ért egyet a másikkal.

De...

-irigy

-csóró

-incel

-fogyatékos

-hülyegyerek

-ilyenek

Ezeket a jelzőket ti használtátok,miközben én senkivel nem személyeskedtem.

Úgyhogy megkérdezem mégegyszer,ha a való életben is ilyen a stílusotok, hogy várjátok el bármilyen férfitól is hogy tiszteljen titeket?

jan. 15. 15:08
 74/86 anonim ***** válasza:
64%

Én nem írtam ilyeneket, de érdekes módon nekem nem válaszolsz... :D

jan. 15. 15:09
 75/86 anonim ***** válasza:
72%
Én egyik kommentben sem személyeskedtem, mégis belekevertél
jan. 15. 15:09
 76/86 anonim ***** válasza:
58%

64 nem értik az ilyenek úgysem...

"nem értik az ilyenek úgysem..." Ez az enyém volt, de nem tudom az ilyenek-ben mi ilyen sértő. :D

jan. 15. 15:12
 77/86 anonim ***** válasza:
25%
70: ja és még egy dolog. Van párom. Normális, igényes férfi. Többet keres nálam, de társkeresőn ismertem meg, és ott nem lehetett ezt róla tudni, meg amúgy a viselkedése alapján élőben sem (sima, decathlonos túracuccokban készült túrázós kép volt róla fent, és alapjáraton sem flancol); az exem, akivel meg nem a pénz miatt lett vége a dolognak, felét sem kereste meg az én fizetésemnek. Nyilván könnyebbség így, hogy nem kell 2x meggondolni olyan dolgokat, mint havi 1x elmenni egy jobb étterembe (úgy, hogy felváltva hívjuk egymást meg), meg évi 2szer elmenni pár napra vmi európai városnézős utazásra, de ha ennél, vagy akár nálam vmivel kevesebbet keresne, az sem lenne gond. A gond azzal van, amikor vki konkrétam lehúz anyagilag, és nem tudom azt az életszínvonalat fenntartani mellette, ami nekem kell a boldogságomhoz (magamnak meg tudom teremteni, sőt "fölül tudom múlni"... csak az kell, hogy ne húzzon le). De már akkor is le vagyok aranyásózva, ha nekem nem opció egy munkásszállón élő közmunkás itt Bp-n.
jan. 15. 15:13
 78/86 anonim ***** válasza:
50%

73: na az én kommentemben egyik sem volt a felsoroltak közül, mégis belevontál. Szóval megy a semmibe vagdalkozás (62. voltam)...

amúgy azt én is elítélem, amikor vki egy antipatikus viselkedésre fogyatékosozik, mert az sokszor a fogyatékosokra nézve sértő (mert a fogyatékos nem tehet róla, egy nem fogyatékos meg igen...).

jan. 15. 15:19
 79/86 A kérdező kommentje:

Mondanám,hogy megérte a kérdés,mert jobban megértettem általa a női lélek mélységeit,de sajnos nem így történt.

Mondanám,hogy legalább arra jó volt a kérdés,hogy lassan 15:30 eltelt a munkaidőm,de ez sem helytálló kijelentés.

Otthon ki kell hevernem magukat hölgyeim.

jan. 15. 15:25
 80/86 anonim ***** válasza:
Sose tudjuk meg, hogy mi olyan felháborító abban, ha valaki nem akarja eltartani a párját. :(
jan. 15. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!