Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos a nőknek a férfiak autója/órája/lakása egy párkapcsolatban, ha amúgy nem költ rájuk többet mint egy minimálbéres?
Ha csak vacsizni hívja meg, meg üdítőre, meg bonbonra szülinapra, akkor nem mindegy hogy az aktuális párkapcsolatának milyen vagyontárgyai vannak?
Mire megy azzal ha a pasinak mercedese van?Neki azzal mivel lesz több?Miért lehet ilyesmivel csajozni?
Engem pl. a Mercedes nem érdekel. Viszont legyen rendes jövedelme, lakhatása, életcélja. Egy megbízható, hosszabb kapcsolatban ez igenis fontos, főleg ha gyerek is születik és a nő elmegy szülési szabadságra. Nem a bonbonból fogják eltartani a családot, hanem a férfi normális jövedelméből, egzisztenciájából, mert a nő ilyenkor kiesik a munkaerőpiacról.
Otthon éppen van elég dolga, de azért nem sokat fizetnek, a férfi legyen annyira felelősségteljes, hogy a család ebben az időszakban támaszkodni tudjon rá.
Se a kocsija, se az órája nem érdekel. Viszont egy bizonyos kor után ha nem ért el egy rendezett anyagi szintet, gyakorlatilag életképtelen a számomra. Félreértés ne essék, ugyanazt várom el, amit én is nyújtok.
Saját ingatlan, félretett pénz.
25/N
5#
Akkor nem egy közegben mozgunk(sajnos), az én ismerőseim nyáriszüneteket vannak együtt...
Kérdező, az, hogy a Te ismerőseid mit és hogyan csinálnak, szerintem felesleges minden emberre rávetíteni.
Aki kapcsolatot keres, és nem lazát, meg barátság extrákkal-t, az igenis megnézi kivel áll össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!