Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztorik lehúzós emberekről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztorik lehúzós emberekről, aranyásókról?

Figyelt kérdés
Vannak történeteitek olyan emberekről, akik leígérték a csillagokat is az égről, aztán mint kiderült csak a pénzetek és értékeitek kellettek nekik?
2023. szept. 17. 23:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag az emberek 90%-ának, aki rám"mászik", az általam megteremtett vagy birtokolot értékek megkaparintása, benne részesülni akarás a célja. Nagyon ritka, hogy nem.

Ez az ún. barátokra is vonatkozik jócskán.

2023. szept. 18. 00:03
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

Ingatlanos hideghívás.:)))

Mikor felhív valaki, hogy légyszives adjál már neki ajándékba 4 milliót, ha eladtad a lakásodat ("hadd adja el ő" - értelmezhetetlen kérés), majd üvölt veled, hogy ha nem adsz, miből fogja fenntartani az irodáját!

WTF?!

2023. szept. 18. 00:11
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
2. Ez tényleg megtörtént? :o
2023. szept. 18. 00:12
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

3: Meg.

Tettél fel valaha ingatlanhirdetést?

Százával jönnek az ilyenek.

2023. szept. 18. 00:16
 5/15 anonim ***** válasza:
69%

3:

Google: ingatlanos hideghívás

2023. szept. 18. 00:17
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
4. Eddig még nem. De ha erre lehet számítani, én biztos rá.úrom a telefont!
2023. szept. 18. 00:18
 7/15 anonim ***** válasza:
70%

6: Jól teszed. Felnőttéválás/határmegvédés kifejlesztésének egy sarkalatos pontja volt nekem.:)

Kifejezetten hasznos volt.

Egyébként szerintem az emberek nagy része egyáltalán nem, vagy csak részben akar felnőtté válni, szeretnék megúszni az ezzel járó vesződségeket, munkát, és úgy keresnek maguk köré embereket, hogy ki látná el nekik a pótszülői feladatokat. Párkapcsolatnak álcázott kapcsolatokat is ezért keresnek, ez az elsődleges funkciója.

Mosson rád, ő legyen a lakáskarbantartó-ügyintéző-finanszírozó, stb.

Én se szeretnék teljesen felnőtt lenni amúgy.

2023. szept. 18. 00:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

7. Érdekes, amit írsz, sok igazság van benne.

Én is így vagyok vele, sosem akarok felnőni.

(szerintem csapda... :D)

Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy felnőtt emberként kell viszonyulnom a saját életem kihívásaihoz, nem várhatom el, hogy mások "tegyenek tisztába" ha éppen nincs kedvem valamit megoldani.

Természetesen párkapcsolat terén igyekszem hasonlóan gondolkodó társat találni.

2023. szept. 18. 00:33
 9/15 anonim ***** válasza:
58%
Te is ilyen haszonleső vagy?
2023. szept. 18. 00:47
 10/15 anonim ***** válasza:
39%

Van 3 csöves munkatársam: az egyik egy románból idedzsalt nyomi, aki egyik hóról a másikra él, de azért van kutya-cigi, stb. Az intézményben amit meglát, azt viszi.

A másik ennek a barátnője. Mindenféle politikusnak az állítólagos ismerőse, osztan félnek tőle, így ez meg mindent kihasznál, mert van pulyája, ez-az-amaz beteg a környezetében...

A 3. meg valami, a XVII. sz.-ból itt ragadt félkegyelmű, ami annyi kaját halmoz mindig fel, ami a III. Világháborúra is elég lenne.

A főnök meg a lassie-fair stílust képviseli, mint vezető.

2023. szept. 18. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!