Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "csóró" férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "csóró" férfiak miért félnek annyira az aranyásóktól?

Figyelt kérdés

Viszonylag kevés olyan nő van, aki olyan férfinál akar "beleülni a jóba", aki még a szüleinél lakik, vagy maximum albérletig jutott, esetleg van egy 20-25 éves autója. Mégis jóval az alatt az anyagi színvonal alatt rettegnek a férfiak attól, hogy egy nő kiforgatja a "vagyonukból", mint ami felett indokolt lenne.

Azt még talán megértem, ha azt sajnálják, hogy egy ilyen nőt ők nem kaphatnak meg. Bár azt se egészen, mert miért akarnának olyannal lenni, aki csak a pénzt szereti, nem az embert. De miért rettegnek olyan veszélytől, ami igazából nem fenyegeti őket?

2018. okt. 24. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Ezen már én is sokat töprengtem látva az itteni siránkozásukat.Ugye ami nincs, azt nem lehet elvenni.
2018. okt. 24. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Azért mert kevésből fájóbb veszíteni.
2018. okt. 24. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
12%

Azt csak ti találjátok ki, hogy csak a "csórók" rettegnek emiatt, így próbálva hitelteleníteni a nem tetsző véleményeket :)

Egyébként #2 jól írta.

2018. okt. 24. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
98%
Ezt en sem ertem. Eleve az atanyasok szamara nem is leteznek.
2018. okt. 24. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Igen, de itt már az is aranyásó, aki elvárja hogy első randin fizessék a kávéját, esetleg meg meri kérdezni mi a foglalkozása az illetőnek.....

:-))))

2018. okt. 24. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Amiért a nagynéném 65 évesen retteg, hogy valaki megerőszakolja. 🤔
2018. okt. 24. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem fêlnek,de inkább ezzel magyarázzák a nő hiányt,mint a saját életképtelenségükkel 😀
2018. okt. 24. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Ööö nem is tudom, talán mert egy "csóró" férfinak még egy kis összeg is nagy? Egy gazdag pasas, akinek a segge lyukán is pénz potyog, meg se érez mondjuk akkora veszteséget, amennyi egy szegény férfinak egy havi fizetése.
2018. okt. 27. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!