Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes férfiak hogy tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak hogy tudják mindenféle szemrebbenés nélkül kimondani az elcsábított nőnek, hogy nem kell kapcsolat, csak szex, egyébként mehet a fenébe?

Figyelt kérdés
Már nem először találkozom ezzel az egésszel. Egyáltalán nem viselkedem úgy, amiből az jöhetne le, hogy csak arra vagyok jó. Tudom, nő is megteszi ezt, nem csak férfi, de hogy lehet ilyen aljadék, féreg módon viselkedni? Az elején tökéletesnek tűnni, és totál elhitetni a másikkal, hogy ó igen, kapcsolatot keres, aztán mikor komolyra kéne fordulni a dolognak, benyögni szinte a másikat képenröhögve, hogy nem akar semmit, csak szexet, ha tetszik tetszik, ha nem nem... Megáll az eszem, milyen undorító emberek vannak! :(
2018. okt. 21. 15:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az tud csak így viselkedni, akinél talonban ott van több másik lehetőség akire-amire jobban vágyik.
2018. okt. 21. 15:39
 2/15 anonim ***** válasza:
Ne vedd magadra, ez őket minősíti. Foglalkozz inkább azzal, hogy TE milyen férfit és milyen kapcsolatot akarsz, ahelyett, hogy milyet NEM.
2018. okt. 21. 15:39
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen alja féreg nekem is volt. Amúgy ezekből kiégett vén f..aszok lesznek (bár tudom, ez nem vigasztal).
2018. okt. 21. 15:49
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem a megfelelő emberek találnak meg. Lehet nem az egyéniségednek megfelelő helyeken keresed.

Én középkorú nő vagyok. Fiatalon (kb 24-ig) nem volt igazi kapcsolatom. Szerettem szórakozni járni. Két olyan "szerelmem" is volt akiket a mai eszemmel észre sem vennék. Mindenki által "jó pasinak" tartott egyének. Az egyik csúnyán kihasznált -talonban tartott- miközben én abban a hitben éltem, hogy van közünk egymáshoz.Rendes, kicsit visszahúzódó lány voltam. Aztán rájöttem nem ott vagyok ahol lennem kellene, felületesen nézve nem olyannak láttatom magam amilyen valóban vagyok.Felhagytam a buliba (akkor bál, búcsú, diszkó) járással. Ezt követően sokkal emberibb kapcsolataim lettek.

2018. okt. 21. 15:51
 5/15 anonim ***** válasza:
Így kérdező.Sok ember van, akinek minden ráfér a pofájára.
2018. okt. 21. 15:51
 6/15 anonim ***** válasza:
96%

Hát igen... én is kaptam már hasonlót, de ott az ismerkedés elejénél megmondta, h ő igazából “laza kapcsolatot” keres. Ezzel így szerintem nincs is baj, teljesen korrekt.

De aki előbb elhiteti, hogy komolyat szeretne, aztán benyög egy ilyet... azzal én se tudnék mit kezdeni, ott kell hagyni a fhaszba’...

2018. okt. 21. 16:10
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
Ne keseredj el, találsz hozzád illőt
2018. okt. 21. 16:35
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Valószínű megérezte a kérdésedből is fantasztikusan érzékelhető remek természetedet, de egy patront még megérsz neki.
2018. okt. 21. 17:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Mitől lenne rossz természete a kérdezőnek? Mert felháborodott és egy-két erősebb kifejezést használ, még csak nem is káromkodik. Utcára ki ne menj, még elajulsz!

Amúgy meg az ilyen férfinek egy értéke van és az a lába köze,semmi más.

2018. okt. 21. 17:30
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Úgy, hogy ők már találkoztak az igazival, aki visszautasította vagy megbántotta őket. Te hozzájuk képest egy tuskó paraszt vagy.
2018. okt. 21. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!