Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak hogy tudják mindenféle szemrebbenés nélkül kimondani az elcsábított nőnek, hogy nem kell kapcsolat, csak szex, egyébként mehet a fenébe?
Nem a megfelelő emberek találnak meg. Lehet nem az egyéniségednek megfelelő helyeken keresed.
Én középkorú nő vagyok. Fiatalon (kb 24-ig) nem volt igazi kapcsolatom. Szerettem szórakozni járni. Két olyan "szerelmem" is volt akiket a mai eszemmel észre sem vennék. Mindenki által "jó pasinak" tartott egyének. Az egyik csúnyán kihasznált -talonban tartott- miközben én abban a hitben éltem, hogy van közünk egymáshoz.Rendes, kicsit visszahúzódó lány voltam. Aztán rájöttem nem ott vagyok ahol lennem kellene, felületesen nézve nem olyannak láttatom magam amilyen valóban vagyok.Felhagytam a buliba (akkor bál, búcsú, diszkó) járással. Ezt követően sokkal emberibb kapcsolataim lettek.
Hát igen... én is kaptam már hasonlót, de ott az ismerkedés elejénél megmondta, h ő igazából “laza kapcsolatot” keres. Ezzel így szerintem nincs is baj, teljesen korrekt.
De aki előbb elhiteti, hogy komolyat szeretne, aztán benyög egy ilyet... azzal én se tudnék mit kezdeni, ott kell hagyni a fhaszba’...
Mitől lenne rossz természete a kérdezőnek? Mert felháborodott és egy-két erősebb kifejezést használ, még csak nem is káromkodik. Utcára ki ne menj, még elajulsz!
Amúgy meg az ilyen férfinek egy értéke van és az a lába köze,semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!