Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak hogy tudják mindenféle szemrebbenés nélkül kimondani az elcsábított nőnek, hogy nem kell kapcsolat, csak szex, egyébként mehet a fenébe?
Figyelt kérdés
Már nem először találkozom ezzel az egésszel. Egyáltalán nem viselkedem úgy, amiből az jöhetne le, hogy csak arra vagyok jó. Tudom, nő is megteszi ezt, nem csak férfi, de hogy lehet ilyen aljadék, féreg módon viselkedni? Az elején tökéletesnek tűnni, és totál elhitetni a másikkal, hogy ó igen, kapcsolatot keres, aztán mikor komolyra kéne fordulni a dolognak, benyögni szinte a másikat képenröhögve, hogy nem akar semmit, csak szexet, ha tetszik tetszik, ha nem nem... Megáll az eszem, milyen undorító emberek vannak! :(2018. okt. 21. 15:22
11/15 anonim válasza:
Szóval véded az önző embereket, akik sertettsegbol másba rúgnak bele. Undorító vagy te is
12/15 anonim válasza:
Úgy tudják ezt megcsinálni, hogy egy undorító, pszichopata férgek, akiket irtani kéne! Önmagukat szeretik csak vagy még azt sem, nemhogy mást.
13/15 anonim válasza:
Fura...velem meg minenki parkapcsolatot akar.. Hiaba mondom hogy nem kell kapcsolat,csak szex..meg is mindegyik sopankodik,es csalodott hogy MIERT NEM..:
14/15 anonim válasza:
Utolsó: akkor biztos jól nézel ki
15/15 anonim válasza:
Én úgy gondolom, sokkal őszintébb ez így, mint hitegetni a másikat, aztán néhány dugás után otthagyni. Így ha mindkét félnek megfelel, működhet is a dolog, sőt, akár ki is alakulhat valami komoly a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!