Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat miért csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat miért csak akkor zavarják az aranyások ha nincs pénzük?

Figyelt kérdés

Amíg egy pasi csóró addig a világ leggonoszabb lényei az aranyásók, átlagos,kedves lányok meg nem is léteznek.

De ha lesz egy kis pénzük már nem zavarják őket az aranyásók,pénzelik őket dögivel, ők a szép, kedves lányok, még a feleségüket is lecserélik nincstelen aranyásókra, aki meg szóvá teszi hogy a csajuk aranyásó, az irigy, ronda , dagadt , megkeseredett stb.

Ez miért van?

2022. aug. 27. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Mert nem engedhetik meg maguknak azt hogy eltartsanak egy ilyen nőt. És ezért már azokat is lenézik akik meghívnak valahova egy csajt és fizetnek helyette.
2022. aug. 27. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Csak azért mondják , hogy gonosz , csúnya aranyásók mert nem kaphatják meg őket!

pedig nem vágynak jobban senki másra!

2022. aug. 27. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Én nem szeretem az ilyen nőket, pedig van pénzem :D
2022. aug. 27. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet a proli haverjaid lecserélik, de értelmes emberek nem.
2022. aug. 27. 17:46
 5/9 Barnabas333 ***** válasza:
Mert az ember már csak ilyen. De mivel nem nyertem a lottón, nem tudom kipróbálni megváltoznék e...
2022. aug. 27. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:
33%

Nekem van pénzem, mégis zavarnak :)

Volt egy ilyen barátnőm, a pénzre hajtott, de közösen szereztünk pénzt, segített, és ez hihetetlenül tetszett benne (pl. lakást adtam el, az érdeklődő nem volt túl lelkes, erre a barátnőm szemrebbenés nélkül hazudott, mondta amit kellett: "Biztosan jól éreznétek itt magatokat, mi is nagyon bánjuk, de sajnos el kell adnunk, mert apám lebetegedett, és hozzá kell költöznünk, és hát most kell minden pénz..." Hallod, és megvették a lakást!!!

A többi aranyásó akivel ismerkedtem kb. annyit tud mondani: "Nekem kell az a ruha, megveszed?" és egy mosoly. És ez zavar, hogy konkrétan engem próbál lehúzni, ami pénzügyileg nem zavar, de sérti az intelligenciámat, hogy h..nek néz! Úgy vagyok vele, ha csinálod, csináld jól, és egy régi Hun mondás szerint: "Nem győzhetjük le Nyugatot, ha egymás ellen harcolunk!" És nem érti...

31/F (ingatlankereskedő)

2022. aug. 27. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:
41%

Én ismerek gazdag férfiakat, valami undorító módon "ugratják" be a nőket és nézik le őket, vagy kijátsszák őket így, hogy "hahh, azthitted ha étterembe viszlek meg is hívlak" meg netes ugratások, meg "elvárás" a meghívásokért, hogy "pedig meg is hívtam"..

Vagy irtó smucigok, rajtad spórolnak, elkérik a benzin felét, ha mentek valahova, fel sem ajánlja, hogy meghív, evidens neki a felezés, azt hiszik így kiszúrik a pénzéhes nőket.

Eluralkodik rajtuk a paranoia, ha meg mered kérdezni mivel foglalkozik, vagy kikkel él, azt hiszi a pénzére hajtasz és neked esik/elkönyvel pénzéhesnek.

Gazdag férfiak-szegény férfiak mind egyformák, középkategóriás a legjobb, de ez is mindenhol mást jelent, mert amíg vidéken 300as keresettel középkategória vagy, Bpn ez olyan 500 ezer 30as felnőtt férfiaknál.

Akinek túl sok van, vagy túl kevés, az nem tudja ezt normálisan kezelni(legtöbbször).

2022. aug. 27. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Pont azért, amiért gondolom fordított esetben a fukboyok a csajokat.

Amúgy rengeteg férfi pénzzel is ám csak tárgyként kezeli az aranyásókat, akiket szexre használnak és mutogatni.

2022. aug. 27. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsere eleg jol keresek (het szamjegyu netto, nem is az alja), a lekotetlen (nem ingatlanban levo) vagyonom korulbelul 80 millio, megsem erdekelnek az aranyasok.

Egy bizonyos szint felett (es itt nem csak anyagit, hanem ertelmit ertek alatta) egyszeruen gaz, ha egy buta libaval vagy. Szeretem a noket, de ha csak szep, az nagyon, nagyon keves.

Ertelmes no meg nem arulja penzert magat.

2022. aug. 27. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!