Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat védi a jog, ha szerelem-féltésből fenyegetnek, vernek meg más férfiakat?
pl. egy nővel megpróbálok ismerkedni, persze mindig betartva a szabályokat hogy az ne minősüljön zaklatásnak.
De már ilyenkor is kaphatok a nő aktuális párjától fizikai, szóbeli fenyegetéseket, tudjátok a megszokott: "szét lesz verve a fejed", "szállj le a nőmről" stb. "kiheréllek", "agyonverlek" stb.
Ha hang és videófelvétellel besétálok a rendőrségre, akkor ezeket a fenyegetéseket a rendőrség hogyan kezeli?
Teljesen úgy mintha valós fenyegetés volna?
# 1
de az a kérdésem hogy az ilyen helyzetben felmerülő fenyegetést máshogy kezeli a rendőrség vagy ugyanúgy?
kit véd ilyenkor a jog?
# 3
de hát súlyos testi sértéssel, netán öléssel fenyegetnek meg. Akkor ezzel hová lehet fordulni?
# 5
a férfi társaságát én nem keresem. Ő zaklat, hívogat, fenyeget.
Mi az anyám ideges urisokájàèrt füzögetsz egyàltalàn foglalt nőket.
Fordítva te hogyan reagàlnàl amúgy?
# 7
de én csak annyit mondok hogy egy ismeretlen férfi hívogat és fenyeget.
Azt én nem tudom, esetleg csak sejtem hogy annak a nőnek férje akivel én ismerkednék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!