Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó tett helyébe jót Ne várj....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó tett helyébe jót Ne várj. Jártál már így?

Figyelt kérdés

Pl. segítettél a partnerednek munkát szerezni, beajánlani jó pozícióba, vagy az anyját - gyerekét, esetleg háziállatát gondoztad, felújítottad ingyen az ő lakását vagy befogadtad a lakásodba, mindent te fizettél stb.

És ő volt az aki másoknak kidumált, mutogatta a fotóidat, megcsalt vagy bántalmazott, meglopott, megkárosított stb.

Mi a te történeted?

ma 07:35
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Az egész életem erről szólt, sajnos a közvetlen családom, minden kapcsolatom, minden barátságom és munkahelyemen is rengeteg ilyen történt.

Irtózatos bizalmi deficitet okozott a nagy anyagi veszteségek és csalódások mellett.

Eredmény az lett, hogy magányos vagyok és nagyon nehezen engedek közel magamhoz akárkit is. Pókerarc és diplomata stílus mindenki felé.

F

ma 07:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Intéztem neki állást a munkahelyemen. Kibeszélt a hátam mögött. Minden kis apró vitánkat kivesézte. Hamar visszajutott hozzám a dolog. Utálták mint a szart, egy hónapig se volt nálunk.

Eltette az aprópénzemet és anyámra fogta. Az aorókat mindig a szekrényemre tettem. Annyit raktam a pénztárcába csak, ami éppen kellett buszra. Ezek az aprók hirtelen eltűntek. Ki tehette el? Anyám vagy a pasim. Nyilván ha anyá x évig nem nyúlt hozzá a pénzemhez, akkor a pasi volt. Nagy nehezen bevallotta hogy eltette mert parkolásra kellett neki..

Simán elnézte volna hogy összeveszek anyámmal pár száz ft miatt.

Nah, ezek után egy forintot sem hagytam kint előtte.

Befogadtam a házamba. Mindenkinek kibeszélt milyen szar vagyok, szar velem élni, egyszer még ő hívott rám rendőrt hogy nem engedem be a házba. (Éjszakás voltam, aludtam nappal, nem vele foglalkoztam) Elmondtam a rendőrnek hogy nincs ide bejelentve. Nem az ő háza. Nem haszonélvező. Nem kötelezhetnek rá, hogy beengedjem. Nagyon hosszan elbeszélgettek vele a rendőrök és elvitték, mert nem akart elmenni.

ma 07:49
 3/10 anonim válasza:
100%

Persze, fizettem mindenét úgy, hogy én is csóró vagyok XD Nincsen hála. Ettől még nem tudjuk megmásítani a múltat és ne haragudj magadra, hogy ezeket mind megtetted érte. Nem érdemelte meg, ez most már kiderült. Te nagyon jó vagy és itt az ideje, hogy jó emberre is áldozd ezt majd, ha kész leszel erre.

A szerelem már csak ilyen dolog, és ez lenne a normális mind2 féltől. Örülj neki, hogy többet már nem eszik a vagyonodból idődből... :)

Én is rájöttem nem mindig szabad túl jónak lenni, mert az emberek kihasználják.. akár kapcsolaton kívűl is.

ma 07:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem egy kapcsolatban én voltam az ugrodeszka, felkapaszkodtak a segitségemmel mznkában karrierben, megalapoztuk a családra valót is meg stb aztán csalnak lelépnek. Es beleülnek a kész házba mással.
ma 07:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Ahogy a 4es írja.

Én még benne vagyok egy ilyen kapcsolatban, de tudom, hogy megcsalt...

34N

ma 08:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindig ez van minden esetben nálam is az élet minden területén.
ma 08:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem azt várja az ember, hogy viszonozza, mindent patika mérlegen adjunk kapjunk, persze ha szeret az ember nem számolja, hogy mit tett a másikért, önzetlenül adja. De hogy pont az az ember fog megalázni, sértegetni aki akitől a legtöbb segítséget kapta az életben, ez az amit nagyon nehezen értek meg.
ma 08:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, mindent megadtam ami tőlem tellett és hisztizett, hogy neki én nem vagyok elég jó, elég szép, hogy hiányzik az exe, meg minden. Még ezt is eltűrtem nagy nehezen, majd egyszer betelt a pohár, és dobtam. Nem akartam szarul érezni magam.
ma 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak így jártam. Nem véletlenül maradok inkább egyedül. Sokkal boldogabb vagyok, kényelmesebb is, nyugodtabb is, az a havi egy-két langyos unalom dugás meg nem hiányzik.
ma 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:

7 igen ez nekem is fura. Oké hogy hálát ne várj, meg ilyenek. Es azt is nézd el ha éveket adtál es mindened beleadtad, hogy a másik köszönöm helyett is csak szembeköp.

De amugy az életben se jön ez vissza.

Hogy jot tettél mással, akkor kesobb veled fognak. Mégcsak ilyen visszacsatolás sincs.

És ebbol van az hogy mindig a jók a legszegényebbek.

Es olyan rossz jónak lenni. Mikor nárcik bántalmazók toxik embereket meg felvet a pénz is párjuk is van mindig.

Es ezeknek vannak barátai is es meloban is nekik nyalnak. Még elismerve is ők vannak.

Akik másokról copyznak mások follaival ékeskednek másokat taposva lépnek előre meg stb.

ma 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!