Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó tett helyébe jót Ne várj....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó tett helyébe jót Ne várj. Jártál már így?

Figyelt kérdés

Pl. segítettél a partnerednek munkát szerezni, beajánlani jó pozícióba, vagy az anyját - gyerekét, esetleg háziállatát gondoztad, felújítottad ingyen az ő lakását vagy befogadtad a lakásodba, mindent te fizettél stb.

És ő volt az aki másoknak kidumált, mutogatta a fotóidat, megcsalt vagy bántalmazott, meglopott, megkárosított stb.

Mi a te történeted?

nov. 24. 07:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
76%

Az egészet elkérte és azt mondta mindig hogy tudod ez a ház egyszer a tiéd is lesz...

Még azt mondta hogy milyen nehéz nekik anyagilag pedig apám vállalkozó, anyám egy napot nem dolgozott soha.

Amikor fiatalon a legelső fizetésemet megkaptam, vettem magamnak egy Nike cipőt.

Ebből hatalmas üvöltözés lett hogy mit képzelek magamról és onnantól nem rendelkezhettem a fizetésemmel.

Berágott amikor megismertem a férjemet és elköltöztem.

Próbált még kérni pénzt, de már nem adtam, azt mondtam hogy nem élhetem le úgy az életemet hogy mindig másnak a szekerét tolom, mert nekem is csak 1 életem van.

Hát évek óta nem beszélünk, fiamat nem is ismeri.

Kitagadtak minket, nővéremmel jó a kapcsolatunk.

nov. 25. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!