Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat védi a jog, ha szerelem-féltésből fenyegetnek, vernek meg más férfiakat?
pl. egy nővel megpróbálok ismerkedni, persze mindig betartva a szabályokat hogy az ne minősüljön zaklatásnak.
De már ilyenkor is kaphatok a nő aktuális párjától fizikai, szóbeli fenyegetéseket, tudjátok a megszokott: "szét lesz verve a fejed", "szállj le a nőmről" stb. "kiheréllek", "agyonverlek" stb.
Ha hang és videófelvétellel besétálok a rendőrségre, akkor ezeket a fenyegetéseket a rendőrség hogyan kezeli?
Teljesen úgy mintha valós fenyegetés volna?
# 9
nem találtam jogilag akadályozó tényezőt hogy "foglalt" nőkkel ismerkedjek. Igy tehát jogilag rendben van.
# 9
sehogy nem szoktam. majd a nő eldönti mit csinál.
# 12
ezt a fejszétverést pontosan melyik jogszabály engedélyezi. nem találom sehol. linkeld be
# 15
de a rendőröknek nem mondok el egy ilyen lényegtelen mellékes információt.
Engem testi sértéssel és megöléssel fenyegetnek.
# 16
igen az.
Ezért kérdezem hogy amikor egy férfi már addig megy hogy hívogat és fenyeget telefonon, facebookon, messengeren, eljön a lakásomhoz, személyesen is fenyeget hogy szétveri a fejem, megöl.
Akkor a rendőrség ezt sem veszi komolyan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!