Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látja más nő mit művel a párjával / férjével?
A műsor a tv-ben ami a házasság első látásra címet kapta kísérlet a pár megtalálására. Bemutatja a mindennapjaikat. Tudom megrendezett meg minden de barátnőm megjegyezte mennyire gáz a mostani női szereplők. Mennyire nem jó nekik semmi, pedig a férfi próbálkozik, nyít felé, igyekszik.. már épphogy csak nem mennek le kutyába a pasik és veszítik el férfiasságukat
Na most nálunk is ez a helyzet kb mivel próbálom helyre hozni a kapcsolatunk. Igyekszem a kedvében járni, kedveskedni meg vissza hozni a közös időt, figyelek mi a fontos neki, mit szeretne stb..
Na most én nem kapok viszonzást, se figyelmet se figyelést nekem mi fontos stb. Se igyekezetet hogy többet tartalmasan együtt legyünk..
Szinte kizár, csak együtt lakunk szinte..
Ha a műsort nézzük akkor ott miért látja azt amit azok a nők művelnek, miközben kb ugyanezt teszi szinte ő is velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!