Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol ismerkedett meg párjával, szerelmével, férjével?
egy téli napon, bulizni indultunk, összegyűltünk egy kis kocsmaszerűségben és ott ismertem meg :) egyik legjobb barátnőm párjának a haveri körébe tartozik és hát ebből kifolyólag volt ő is ott, ahol mi
mindez 4 éve, akkor 16-ot töltöttem, ő pedig a 19-et
azóta is együtt vagyunk :)
20/L
Szia!
Mi 10 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Ő 17 éves,én 16.
Egy táborban ismerkedtünk meg,de rögtön tudtam,hogy nem csak ilyen nyári szerelem lesz belőle. Imádjuk egymást! :)
Az ELTE TTK-ás RPG-klubjában (rpg=szerepjáték) ismerkedtünk meg :) és 2 éve vagyunk együtt
21/L
Mi is chat-en ismerkedtünk meg a párommal 2002 nyarán(én most 25/L,Ő most 30/F )
1-2 hétig sms-eztünk,aztán elhívott nyaralni,és én már csak a cuccaimért mentem haza,és hozzá költöztem.Akkor 18 voltam,ő 23.
10 hónap múlva polgári esküvő,rá másfél évvel templomi is volt. 2006-ban megszületett a kisfiunk,Martin.Most tervezzük a második babát,és boldogok vagyunk,bár voltak ellenlábasaink...
Internetes társkereső már 1,5 éve most lesz az esküvőnk.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!